New York Fed Başkanı William Dudley, tam istihdam ortamında zayıf enflasyonun sorun olmadığını savundu. Dudley katıldığı bir forumda yaptığı konuşmada, "Enflasyonun hedefin biraz altında olması beni endişelendirmiyor" dedi.
Printable View
New York Fed Başkanı William Dudley, tam istihdam ortamında zayıf enflasyonun sorun olmadığını savundu. Dudley katıldığı bir forumda yaptığı konuşmada, "Enflasyonun hedefin biraz altında olması beni endişelendirmiyor" dedi.
istihdam ortamında zayıf enflasyonun sorun olmadığını savundu. Dudley katıldığı bir forumda yaptığı konuşmada, "Enflasyonun hedefin biraz altında olması beni endişelendirmiyor" dedi
Fortres Investmen Group'un esik hedge fon yöneticisi Michael Novogratz, Bitcoin fiyatının 2018 sonuna kadar kolaylıkla 40.000 dolar seviyesine gidebileceğini söyledi.
Credit Suisse, 2018 yılında global hisse senedi piyasasında getirinin büyük bölümü yılın ilk yarısında gerçekleşmek üzere yüzde 9 civarında olmasını beklediğini bildirdi
Adobe Insight verilerine göre ABD'de Pazartesi günü toplam online harcamalar 6,59 milyar dolar ile tarihin en yüksek seviyesine çıktı. Dijital alışveriş Pazartesi günü geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16,8 arttı.
Morgan Stanley stratejistleri, hisse senedi piyasalarındaki cari boğa piyasası partisinin "saçma şekilde iyi" kazanımlara yol açtığını, ancak bu kazanımların 2018'in ilk yarısında sonra piyasanın bir resesyonu ortaya çıkarmaya başlamasıyla sona ereceğini savundular.
Kaynak: Merkel gerekirse azınlık hükümetini değerlendirebilir-bloomberg ht
*bıst/karadağ: Varlık fonu'nun ilk faaliyet denetimi 2017 için olacak-bloomberg ht