teknikci degil trump bile aman dilese hükümet 6 nın altına inmesine izin vermeyecek
betoncuya verdi kobiye koklattı bu ülkede sanayici yokmu onlara ne verdi onlarda alın size yüksek kur dedi sanayici neden isyan etmiyor sanıyorsun
Printable View
2 hafta boyunca Türk Lirası'nın kaderini bu gelişmeler belirleyecek
Türk Lirası'ndaki dalgalanma ve değer kaybı devam ederken, hem ekonomi alanında hem de siyasi ve diplomatik alanda piyasaların yakından takip edeceği gelişmeler bekleniyor.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...leyecek/209730
Alın size Dolar için dikkate alacağınız konular, artık herşey kişinin kendi fantezi dünyasına kalmış, isteyen 7.18 tepe yapar oradan döner diyene itibar eder , isteyen bana ne Doların çıkışından ben Tl de kalmaya devam edecem ! der , isteyen bana ne bunların ne mok yiyeceğinden, adam olsalar yapılması gerekeni çoktan yaparlardı şimdi isterse faizi 300 baz puan artırsın ben Dolarımın tek CENTİNİ hırsız uğursuzlara heba etmem der. Her koyun kendi bacağından asılır, alacağı karar ve yatırım stratejisi kendini bağlar, tek konuda anlaşalım yanlış ata oynarsa sonrasında gelip diğerlerine saldırmasın ,vatan millet sakaryacılık edebiyatı ile kafa mikmesin...
Faiz artmazsa enflasyonun önüne geçilemez, enflasyon yükseldikçe döviz kuru artar sarmal oluşur..
Başımıza ne geldiyse beton sevdası yüzünden geldi....
Dolarda satış değerimi açıklıyorum: 30TL. daha aşağısına 1 cent bozmam!
Bu fikre hayır diyen zaten geri zekalıdır ama karşı taraf `bu can bu bedenden çıkmadan faiz artmaz` Dolarlarınızı bozdurun bizde yandaş betoncuların dötünü kurtaralım dedikçe Dolar / Tl de realize olacak fiyat oldukça yukarı atıyor. Ama ak çomarlar bunu bile anlayacak beyne sahip değil onlar sadece çirkef at izi kalsın diye yatırımcıya saldırıyor.
2019 için dolar faizi hedefim: %10+