Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Dedim ya ustadim hisseye gecicem yada viopta kaldiracli isleme Jale kesmez artik... İddaa falan da olur herhalde Misli yaparsanız getiri katlanır :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Dedim ya ustadim hisseye gecicem yada viopta kaldiracli isleme Jale kesmez artik...😃😃 Hisseye de TCD'ye girdiğiniz gibi girerseniz. Birde kredili işlem ve VIOP tamam artik. Paraya para demezsiniz :)
Alıntı: Originally Posted by jmk99 gpg %3.41 tcd %-73.44 Tcd pazartesi fiyati bell mi ?
Alıntı: Originally Posted by r.lucas Tcd pazartesi fiyati bell mi ? Değil.........
Alıntı: Originally Posted by admustafa Hisseye de TCD'ye girdiğiniz gibi girerseniz. Birde kredili işlem ve VIOP tamam artik. Paraya para demezsiniz :) Sonra ver elini amerika
Alıntı: Originally Posted by Webster Sonra ver elini amerika Tabi ordan sonra NYSE, NASDAQ diyorsunuz :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Tabi ordan sonra NYSE, NASDAQ diyorsunuz :) Eee bosuna chiwas icmiyoruz ustad Las wegas mas legas vs
Alıntı: Originally Posted by Webster Eee bosuna chiwas icmiyoruz ustad Las wegas mas legas vs Chivas seviyorsanız LSE daha doğru tercih olacaktır. Bourbon veya Tennessee tercih ediyorsanız Amerika :)