Biri bana mı seslendi !!!!
Selamlar değerli başlık takipçileri. Ben aslında kendi köyümde
"
Sistem Takibi -II"
(
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=48893 ) bi şeyler karalayıp çıkacaktım. Ancak bir arkadaşa bakayım ne var ne yok modunda buraya gelmişken sevgili GP abimin far tutulmuş tavşan bakışlarını görünce bizim köyde yazacaklarımı buraya şeyedeyim dedim.
Aslında durumun aynısı diğer hisselerde de yaşanıyor !!!
Şöyle bir durum tesbiti yapabiliriz. Yakın zamana kadar KKM den ayrılması muhtemel büyük montanlı bir TL nakit varlık olacak. Bu karınca sürüsü gibi bir devasa büyüklükte bir para aslında. Başıboş para gibi de düşenebiliriz bunu. Yanlız bu para bizim hep bahsettiğimiz "
akıllı para " gibi bi para değil. Bu para zarar etse bile satın aldığı emtia yı kar etmeden satmayacak kadar inatçı ve hatta uzun bir süre de üzerine yatabilecek durumdaki bir para. Yani BİST100 e gelse bu para zarar dahi etse elindeki malı satmaz. Bence.
Fakat bu paradan size ne kadar düşer yada sizdeki beklenti ne durumda onu karşılaştırmak lazım. O yüzden bu elinde para olan bu kitlenin izlediği TV kanallarına bakalım. Malum burda PR çalışması ve reklam mantığından harekete ediyorum. Açınız bakalım bu kitlenin seyredeceği TV kanallarını . Ne var.
TOGG açılışı, TOGG güzellemeleri (Bu arada TOGG gerekli veya gereksiz, ya da ne kadar yerli tartışmalalına dahil etmeyin beni. Ben hikaye tarafından olaya bakıyorum. Yani burdan linç etmeye kalkmayın beni bozuşuruz. Kaynanam ölsün bi daha gelmem Davos a :kahkah: bu konuda anlaşalım şimdiden. ) Neyse ikincil planda ne var. TOGG dan sonra. Türkiye nin yeni yüzyıl projesi Kanal İstanbul ve yeni yapılacak TOKİ evleri.
TRCAS a özel düşüncelerimi daha önceki günlerde yazmıştım zaten. Yüreği yeten bu saatten sonra burdan alıp taşımak isteyebilir. Ama benim felsefeme aykırı bir durum. 1 sene öne ne dediysem şimdi de arkasındayım. 3,50 - 4.00 Tl bandında başlayan maceramız 1,5 dolares hedefine o zamanki 1,50 dolar hedeflemesinde sonlandı. Burda % 10 + - değerleme den oluşacak kayıp ya da kazancı da eklersek eğer. Benim açımdan hedef 12den vuruldu. Hatta daha da üzerinde pozisyon kapandı. Bundan sonra artık "benden alan da kazansın" demekten öte bişey gelmez elimden . Buradan sonra % 50 para kazanacağımı da bilsem.. Girmem. Başka gelişmeler olursa, ki olacağına dair beklentiler oluşuyor yavaş yavaş o zaman bakarız. değerlendiririz. Yeter ki "hikaye " olsun
Mutlu ve huzurlu bir pazar dilerim tüm başlık sakinlerine