:bravo::bravo::bravo:
Kusura bakmayın puan veremedim, sistemin azizliği :)
Printable View
Günaydın gençler,
BTC artık dalışa göz kırpıyor sanırım yavaş yavaş.
Ufak inişler çıkışlarla sanırım 5000 USD civarında artık asıl yönünü seçecek gibi geliyor bana.
2100 gorur ondan sonra yukselir buraya not dusuyorum
Arkadaşlar 3000'e düşer 2000'e düşer böyle kısa vadeli boş şeylerle uğraşmayalım. Günlük al satlarla kazandığınızı zannedersiniz fakat günün sonunda çok pişman olursunuz. Böylesi yeni bir oluşumu çok güzel bir yerden yakalamış (keşke daha önce bilmiş olsaydık ama kısmet) olmanın keyfini çıkarın ve alın kenara atın hiç bakmayın 2 yıl sonra inanılmaz değerlere geleceğine eminim. Ayrıca lütfen türk insanlarını uyandırın çevrenizdeki insanları bu yeni oluşum içinde olması için bilgilendirin. Sevgiler, saygılar Allah'a emanet olun...
her an hissenet foruma girdiğimde ilk iş topiğe bakıyorum secbul HOCAM ın işleri yoğun olduğunu düşünüyorum
sağlıklı olsun da her şey yoluna girer inşaallah ....
iyimseriniz geldi, atmasyon yapalım :)
* ether, 240+-10 işaretledi hayvan. pull back riski var ama hedefler de şık
* ada, 0.91 üstünde 0.11-16 mümkün - taşımak yerine 0.9 ve 0.94 buy stop yakışabilir
* fet, 0,27 - 0,3 neden olmasın - taşımak yerine 0,23'e buy stop yakışabilir
* iota 0.48 işaretledi. ruhsuzluk abidesi. belki 0.3'e pull back sonra yukarı - taşımak yerine 0.4 buy stop yakışabilir
* qtum, 3.3 üstünde, 3.89 ve 4.7 işaretledi ama o da ruhsuzluk abidesi
ada (ve ltc) dışı çok mıymıntı hareket etse de hedefleri de bozmadılar şimdilik
muhtml onlar da btc çakılır diye korkuyor; kimisi belki de bizzat onu bekliyor
btc 5,100 üstü durdukça kaygı azalır millet tırtıklar sürekli bence, o da bizzat onu bekliyordur belki :)
ed : ha meşhur xrp, ultra nötr yatay bir görüntüsü var, hedef görmüyorum. taşımak yerine 0.4 ve üstü buy stoplar yakışabilir
ada ayrıca 0.105 işaretledi
demin sınırı yanlış yazmışım, 0.091 olacaktı
4 saatlikten çizince yolcu, günlükten çizince daha değil :)
bakalım yapacak mı?