Cin fizz vardı bi zamanlar.. Birde kibrit, canım çekti, duble gider dedim. Afiyet olsun sofra. Ek 19233
Printable View
Cin fizz vardı bi zamanlar.. Birde kibrit, canım çekti, duble gider dedim. Afiyet olsun sofra. Ek 19233
Öncelikle Wedwig değil MedwiG,
İkincisi Rakı Sofrası’nda “ Dolar/TL yorumu yapan biri olan sizin bana toplum dersi verdiğimden bahsetmesi enteresan olsa gerek . Eğer alkol alıp araba kullanmakla övünüyorsanız sofranın diğer dostlarımda geldiklerinde size gereğini söyleyecekleri gibi bende size göre toplum dersi vermeye devam edeceğim ..
Üçüncüsü de cevap verin yada vermeyin diye yazmadım bu herkese açık başlığa alkol alıp araba kullanmanın iyi birşey olmadığını belirttim , buna rağmen yapacaksanız da bunu kendinize şaklayın marifetmiş gibi belirtmeyin , sofraya uygun davranarak devam edin .
Nihayet eve gelinebildi .. 9 olmadan soframı kurarım..
Erken başlayan sofra dostlarına afiyet olsun :yes
Ne saygısız birisinin sen .. Çıkıp arkadaşlar haklısınız alkollu araba kullanmayı övmek yanlış , alkollu araba kullanmak doğru değil demek yerine hala vidi vidi vidi boş konuşuyorsun .. Sayın ParS’da yaptığının savunulacak birşey olmadığını söyledi ama hala laf yetiştirme derdindesin .. Sofraya Dolar/TL yorumu yapan gelmiş toplum dersi diyor .. Keşke o toplum dersinden biraz kendine pay alsan ama görünen umutsuz vakasınız.. Ne halin varsa gör .
Afiyet olsun Sofra.
Maça bir saat kaldı... Hazırlıkları yaptım.. aynı Ayhan başgan gibi.. :he:
Not: Topiğe tahminlerinizi yapın, yoksa "tahmin yapmayanın birası ılık, rakısı buzsuz, leplepisi tuzsuz olsun" diye beddua edeceğim ha.. :he:
Sn. MedwiG
Ben alkollü araç kullanmayı övmedim. Başımdan geçen bir olayı paylaştım.
Bu topic te usd/TL yorumu yaptığımı hatırlamıyorum. Yapmışsam eğer bir cevaba karşılık olabilir.
Sizin son paylaşımınız ile saygıdan bahsetmeniz garip.
Amacınızın ne olduğunu anlamış değilim.. Keyif kaçırmak mı?