ben 7,50 ye yatar beklerim.. gelirse gelir , gelmezse canı sagolsun , yatırımcılar kazanır.
Printable View
ben 7,50 ye yatar beklerim.. gelirse gelir , gelmezse canı sagolsun , yatırımcılar kazanır.
Öyle bir durum gerçekten var... Yıllar önce Alcar vardı bende. Hissede bekledikçe, ben satınca sanki uçup gidecekmiş havası intibası oluştu bende...
Yıllarca evli kaldık...... :notr:
Sonrasında iyi bir kar görünce sattım çıktım ki.. Baktım ki hissenin bir yere uçup kaçtığı da yokmuş... Sonraki zamanlarda bir kaç kere daha al-sat yaptım bu hissede...
yine yapti yapacagini helal olsunn...klasik hareketler yeni girenlere allah sabir versin ben cok aliskinimm...
bu sefer yemedim ben , yeter aynı oyunu yiye yiye bi hal olduk ..
yeter işte ilk çeyrek bilançoda şişir sonar yat taktigi, vallahi umudumun içine edile edile hayata kusturdu ondan sattım .. bi de tabi investingde o kadar kitleyi gorunce esas satış hissiyatı dogdu ..
Gonul ortaklarım, (yav saka maka unıversıtede bıle bu kadar uzun beklemedık nasıl bi hisseyse kardeş yaptı bizi)
ben bır mıktar AKBANK VE ISCTR aldım .. biraz da bankacılık bilançosu okuyayım :) yeter gıda bilançosu okuya okuya bi hal olduk..