Abn Ambro: TL toparlanmadan önce %5-10 daha düşebilir
Printable View
Abn Ambro: TL toparlanmadan önce %5-10 daha düşebilir
B e t e r o l m a d a n Y E T E R olmaz bunu en bidon kafa dahi anlamalı.
Şaka maka borsaya ayırdığım paranın üçte ikisini borsadan çıktım bugün.İlk defa borsadaki yüzdem bu kadar düştü.Ve uzun süredir ilk kez gelecek hafta borsadan tamamen çıkmayı düşünüyorum.Kalanı da çakabilirim.Bugünler de aranacak gibi geldi bana.İyi kötü hala borsa yeşilde.Ben 2001 i 2008 i borsada yaşamış adamım adama ekranda o yeşil rengi günlerce fellik fellik aratırlar borsada.Çok tarihi zamanlar olacak gibi.Maceranın anlamı yok.Tamamen bırakamam belki ama ara vermem şart bu borsa illetine bu ara o kesin.Hepsini grama geçerim haftaya sanırım.
Gramı 186 dan aldım 193 den aldım 203 den aldım paranın dönüşüne sanırım gramı 220 den aldırır bana bu piyasa gidişat öyle :))))))
dolar düşmeye başladı an itibarıyla 548.70
BORSA kenefi için niye bu kadar sert konuşurum bilmeyenler için: ` damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar.` Söyledim size IRAK-İRAN savaşı çıkmış Borsa o gün tavan yapıyor sonrası tam bir kaos. Yemeyin bu kenef borsasını, bırakın kenef temizleyicileri birbirlerini sıvasın. Neymiş bankaların piyasa değeri defter değerinin yarısı olmuş ? Hangi defter değeri ? Tahsili imkansız hale gelmiş ama yüzdürülen milyar Dolarlık batık krediler ile olan defter değerimi ? SIFIRIN defter değeri olmaz.
BETAM Direktörü Gürsel: Ekonomik kriz bankacılık sektörüne sıçrayabilir
Gürsel`e göre Türk ekonomisi durgunluğa girecek. Ve bu durgunluğun şiddetini kestirmenin oldukça zor olduğunu söylüyor. Bankaların da son gelen haberlere göre kredi vermekten kaçındığını paylaşan Gürsel, durgunluk şiddetlenirse ve uzun sürerse krizin bankacılık sistemine de sıçraması endişesinin hakim olduğunu ifade ediyor.
Gürselciğim sıçrayabilir filan diye yuvarlak konuşma canım benim bu kenef öyle bir kenefki en dibinde banklar var canım benim. Bak koskoca profesör olmuşun bunları benim gibi küçük faniden daha iyi bilirsin kıvırma açık net konuş.