Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Dow eksi 2 deyken nasdaq iyi dayaniyor 0.40 suan Dow hafif toplarsa nastdaq artiya atar Atmasa bile bu sekilde kalsada arti getirir Fonun iceriginde dolarda var Dolarin artisi artiya itecektir Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstad nasdaq teknoloji 0,43 Dolar etkisiyle saglam arti gelmesi lazim
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstad nasdaq teknoloji 0,43 Çok iyi, +%1 getiri bekliyorum AFT için.
Alıntı: Originally Posted by Webster Dolar etkisiyle saglam arti gelmesi lazim Bakalım yarın ne gelecek?
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Çok iyi, +%1 getiri bekliyorum AFT için. İnşallah gelir.
Alıntı: Originally Posted by myfinans ARCLK TCELL TKFEN TAVHL PETKM PGSUS THYAO TUPRS KOZAA AKBNK BIMAS TRKCM TOASO YKBNK EREGL HALKB ISCTR ASELS SODA KOZAL KCHOL KRDMD TTKOM GARAN DOHOL SISE TSKB VAKBN EKGYO SAHOL 3.sepet bu. Durum nasıl? İş görürmü? Hocam oldu olacak Bist 100 ü komple al sen :))
Alıntı: Originally Posted by megg Hocam oldu olacak Bist 100 ü komple al sen :)) Yapacam yapacamda ortalığı kolluyorum:)
Alıntı: Originally Posted by Webster acc -0,11% eıd 1,38% fph 1,70% gl1 0,25% gmr 1,71% mac 1,41% mps 1,23% tcd 1,90% tkf 1,67% tte 0,62% ydı 0,76% xu100 -0,07% Mac mkk verisi 1.034
Burberry AFT ne geldi Burberry?