E devlette topluca yazan net rakam henüz elime geçmedi.yarın bankamı arayayım .Neyse fazla meşgul etmeyeyim.. Teşekkürler yardımcı olduğunuz için..iyi akşamlar..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
E devlette topluca yazan net rakam henüz elime geçmedi.yarın bankamı arayayım .Neyse fazla meşgul etmeyeyim.. Teşekkürler yardımcı olduğunuz için..iyi akşamlar..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalde SGK’dan gelen bilgilere istinaden Bankalarda emekli maaş hesapları otomatik olarak açılır. Bazen bilgiler eşleşmediği için para maaş hesabına değil, merkezi ödeme konumuna düşüyor. ( Bir nevi havuza düşüyor yani.) Sizin Mayıs maaşı da bu şekilde olmuş anladığım kadarıyla.
Şubenizi ararsanız veya Şubeye giderseniz Maaşı alabilirsiniz.
Ayrıca SGK’ya durumu bildirin ki sorun varsa çözsünler.
BAĞ-GUR ilen alaka mı kesince, maaş muaş aklıma gelmemişti, 26 sene 6 ay yatırmıştım ondan bari kurtuldum deye sevinmiştim.:yahoo:
Ne zaman ki bankamatik kartım geldi gittim parayı çektim, fakat o ilk para çok tatlıydı.:party:
Alttaki yorumlar süper, sonunda bizde dış güç olduk diyorlar.
Şaka bir yana
Ben libyada böyle bir başarı kazanacağımıza inanmıyordum. Ama görünen o ki fransa sıkışmış. Hamleleri başarı getirmiyor.
Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
Trump ve Macron Libya’yı görüştü;
•Dış güçlerin müdahalesi artmıştır ve endişe yaratmaktadır.
•Tansiyonun düşürülmesi gerektiği konusunda mutabık kalınmıştır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Büyük olasılıkla yazdığınız gibi..Yarın bankamı arayacağım.Teşekkürler..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
seyahat kısıtlaması 15 gün sonra biter mi acaba tamamen.
bi tarafim bitmez diyor bi taraftan da ic turizm bari hareketlenecekse bu sart diyor.
vaka sayisi da iyi yerlere geldi.
https://www.bosch.com/stories/vivaly...-for-covid-19/
bu test 2.5 saatte sonuc veriyor.
yarin yola cikacaksa adam bugun bunu yaptirabilecek sekilde bir mekanizma ihtiyaci var.
tabi once testi almamiz lazim.