Bunlar böyle millete akıl dağıtırlar sonra da dediklerinin arkasında duramazlar…
Almancılar da aynı böyle.
Kurulu düzenimiz olmasa hemen dönerim yiğenim Türkiye şahane yiğenim
Muhtaç olduğun kudret damarlarında ki asil kanda mevcuttur.
Bu sözün üzerine yurtdışına giden, göçen veya yerleşen kişilere kızıyorum.
Mücadele kaçarak değil savaşarak kazanılır.
Arabın dini ile Allah'ın Dini çok farklı.
Deist olan gençlerimiz Allah'ın Dinine geçiyor.
Mehdi gelecek diye ordu kurmaya çalışan meczuplar ülkesine döndük.
Meczup başı emekli bir general.
Özellikle Afganistan ve Pakistan dan gelen göçmenlerin geliş sebebi için hilafetin ordusu kuruluyormuş diye resmi olmayan bilgi dolaşmakta.
bu din simsarlarının oyunu bozulmadığı sürece önümüzdeki günler karanlığa doğru gidiyor düşüncesini taşıyorum.
Sn. Toprak-Serdar son 3 dene içinde yaptığınız mücadele nedir bizimle paylaşabilir misiniz?
Cok büyük ihtimalle dünya görüşümüz benzer.
Ben de 2017 de benzer argümanlar ile inanılmaz bir teklifi reddettim.
Sonra düşünme şansım oldu. Anladım ki burada hiç bir şeye etkim yok ve hiç bir şeyi değiştirme şansım yok. Durdukça da eriyoruz eritiyorlar. Artı sizi mahveden düzene destek oluyoruz kalınca.
Bir sonraki teklifi kabul ettim.
Kolay mı derseniz değil. Ama pişman mısın derseniz de değilim şimdilik. Özlüyor musun evet. Zor mu zor. Ama kalınca faydam var mı yoktu. Bu da bir tepki şekli bana göre.
Nafaka olayı düzletilmeden kişiler evliliğe yanaşmaz. Son 2-3 yıldır sosyal medyada çok ses buldu bu süresiz nafaka ödeme olayı. %95 erkekler ödüyor ve maddi durumu bozulsa dahi ödemek durumunda.
Kadın asgari ücretle işe girse dahi ödeniyor.
Nafaka ödenmezse hapse giriliyor.
Kadın ölünceye kadar ya da başkası ile evlenene kadar nafaka ödenmek durumunda. Erkek için de bu geçerli ancak nafaka alan erkek oranı çok düşük.
Evliliklerin 4'te biri boşanma ile bittiğine ve büyükşehirlerde bu oran fazla olduğuna göre bu nafaka düzenlemesi yürürlükte iken evlenmekten vazgeçenlerin sayısı oldukça çok olur.