kalkar bu piyasa, kimse endişe etmesin
hele bi cehapeliler kendine gelsin, ben mi kurtaracam lan bu vatanı işime bakarım moduna geri dönsün, bankalardaki tabanlar dahi kalkar
Printable View
kalkar bu piyasa, kimse endişe etmesin
hele bi cehapeliler kendine gelsin, ben mi kurtaracam lan bu vatanı işime bakarım moduna geri dönsün, bankalardaki tabanlar dahi kalkar
Bankaların taban olması da enteresan, son yıllardaki en büyük karlarını bu hükumet sayesinde edindiler. Hükumet devamsa bunlar niye taban... Anlamak güç
aynı düşüncedeyim siayseti kendim için yaparım
ama bu millete üzüldüğüm açlar açıktalar soğan o kadar oldu et bu kadar benzin şu kadar alamıyorlar diye zerrre üzülmem
kendim ulaşımda zorlanana kadar alamayana ulaşmakta zorlanana acımam
onlar hallerinden emnnun
ogan dün doğru işey dedi
chp sağ siyaseti anlayamadıdedi evet ende anlayamadım
onları dikmek evlaymış
Forex sitesinde SWAP lar
https://i.hizliresim.com/ijcdmkd.jpg
Gerçekten sol düşünce şekli herhalde insanların toplama çıkartma temel mantık sebep sonuç ilişkisi kurma gibi kabiliyetlerini yok ediyor.
Neyse yüklü kozaa var demiş miydim. Ekmeğimize bakalım kendini düşünmeyeni ben mi düşünecem kk Sadullah kankası ile hemhal olsun.
Bu memlekete bazı insanlar fazla. Benim memlekette çivi çakmayan adamı yine seçtiler. Fabrikaları olan, şehrimize devasa iki yatırıma aracı olan inanılmaz bir çevreye sahip olan kişiyi seçmediler. Siyasi ideolojik körlük maalesef bizim bu seçimde hesap ettiğimizden fazlaymış. Demirel'in meşhur tencereli sözü de böylece hükmünü yitirmiş oldu.