Ons gümüş akşam seansı da baya hareketlilik vardı....
Printable View
Ons gümüş akşam seansı da baya hareketlilik vardı....
Ben siyaseti ve oy kullanmayı bıraktım.Tavsiye ederim.Bu nedenle siyasi tartışma yerine konu değişsin diye dünden devam edeceğim.Evrim,mutasyon,adaptasyon ve modifikasyon doğanın bir parçasıdır ve yaratılışa uygundur.Evrim dediysek maymuncu evrim değil.Şimdi bunlara göre evrim süreklidir ve türler sürekli gelişir.Maymun biraz gelişti,insan maymun arası bir şey oldu.Sonra biraz daha gelişti, şimdiki insan formuna dönüştü.Binlerce yıl geçti hala aynı formda insan, gelişim neden durdu, bırak gelişmeyi az kaldı dünya nüfusunun çoğunluğunun zeka seviyesi geri maymuna esitlenecek.Mevcut insan formu ne zaman gelişerek, turist Ömer uzayda filmindeki uzun kulaklı kaptan formuna geçecek,evrim neden durdu yada geriye ket vurdu.
Evrim konusu artık demode oldu..
Yerçekimi var mı yoksa bu aslında bir atmosferik itim mi onu da tartışmak lazım....
Bu kadar bilim sevdalısı arkadaşın olduğu yerde bu konu da evrim gibi çözüme kavuşur diye düşünüyorum..
Evrim tartışması hiç bir zaman demode olmaz, çünkü evrim yoksa yaratıcı bir tanrının olması gerekir, yaratıcıyı ret eden evrimcilerin işine gelmez bu,birazdan gelir biri,sen tanrıların varlığını ispat et der mesela.
yinemi kazandın Allah kumar oynayanlara demekki yardım ediyormuş:)
sen tikir et senin sanal hikayenide ne diyorsun apo açılımına .
hamas diye götünü yırttın burada ama ülkende olan bir sürü olay var onları yaz buraya boş işlerle uğraşma bak bakalım senden başka long şort yazan var mı herkse usul usul işini görüyor sende elma şekeri almış çocuklar gibi hep ben kazanıyorum diye sevindirik oluyorsun:kahkah:işaretlediğim yeri yorumla bakalım
Gök itimi bana daha mantıklı geliyor. Mesela ay da gök yok daha yükseğe zıplayabiliyorsun veya yerde çukur açtığında yer olmamış oluyor ama yine de içine düşüyorsun:)
Not: evrim konusunda da bu şekilde düşünmeyi ogrenebilirsek yok diyebiliriz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında memleketin haline bakınca evrim pek yok gibi duruyor ama tabi daha uzun vade bakmak lazım....Tabi 20 sene kısa bir zaman milyarlarca yıllık evrim içinde... :) Hemen evrim yok diye sonuç çıkarmayalım