megmt li de çok beğendiğimi hep söylüyordum....piyasa onu da fark etmeye başlamış olacak ki bu gün tavan yaptı...fiyat eninde sonunda temelin gösterdiği yere ya çıkar yada iner....berkosanda çok olumluyum...kendim için sabır sabır sabır diyorum...
Printable View
megmt li de çok beğendiğimi hep söylüyordum....piyasa onu da fark etmeye başlamış olacak ki bu gün tavan yaptı...fiyat eninde sonunda temelin gösterdiği yere ya çıkar yada iner....berkosanda çok olumluyum...kendim için sabır sabır sabır diyorum...
ula keko 1 hafta yoktum yine tüy dikmişsin emtia rallisi diye portföyümde dedğin hisseyi de satmışsın :kahkah: valla ne kadar düzgün insansın ya maşallah sana :D
endeksten pozitif ayrıştık diyor hey Allahım ya endeks rakamı nedir görüyor musun acaba komedi yemin ediyorum resmen
özelden bazı arkadaşlar twiteerda bazı çok takipçili üstadların berkosan hakkında yorumlar yapmaya başladıklarını söylüyor.
hahahahaha zeka küpüm ya 1 tane yüksek takipçili hesap göstersene la yine senaryo yazmışsın senden olmaz gülüm zar at sen tek hisse senin işin kumar batık aş seni :D
sektörden başka bir hisse ile değiştirdim...uygun gördüğüm zamanda tekrardan kocaere dönebilirim....endeksin çıkışı bankalara ve holdinglere yaradı....diğer hisselerin hangisine yaradı ?? çoğu %50 den fazla düşmüş....berkosan hiç olmazsa eski zirvelerine çıkabilecek bilanço yapısına sahiptir...kar ediyor ve bu karını da sürekli artırıyor...diğer yan hisselerin çoğunda ise zarar var...:yes:
bu arada sana ceza iyi gelmiş galiba...
geçen hafta kim olursa olsun cevap vereceğimi söyledim...o yüzden de sana her türlü cevap vereceğim agresif....tabi mesai saatleri içinde ( 8,00-17:30 ) burası kirleniyorsa da sorumlusu ben değilim...lütfen kimse bana sersenişte bulunmasın...
yöneticilerin canı sağolsun senin yazdıklarını görmezden gelmişler ama bana ceza vermişler birazdan itiraz ederiz sıkıntı yok keko 10 hesap yine açar gelirim istesem her gün ensende boza pişiririm ama son kocaer vakandan dolayı kalite ve kişilik analizini çok sevgili takipçilerin yapmıştır umarım kaya zırlaya zırlaya gitmiş bak :kahkah:
30 un altına berkosanı görseydin herhalde sevinçte düğün yapacaktın...galiba o beklentin kursağında kalacak görünüyor....berkosan iyi bilanço yolladı....ikinci güzel çeyrek bilançosu da yolda.. :yes: bak senin için mesaim bitmesine rağmen kaldım...yarın devam...