31 31 31 ceza yokmu arkadaşlar
Printable View
31 31 31 ceza yokmu arkadaşlar
Baskıya başladı
spek amca el atmadıkça gidemeyiz
2.77 i gör 2.68 e düş
Grev-bilanço - spk - vuran vurana . Com
Adamların çalıştırdığı resmiyete görünen 192 işci,2016 da işten çıkartmalar olmuş..
Çelik-İş sendikası yerinde olsam hakkımı alana kadar direnirim..
Fabrika patronu işçinin alın terini verecek ki kazancı helal ve bereketli olsun..
Patronların payları hissesi yanında bizim 5-10 bin lotun esamesi okunmaz..
Üç vardiya çalışan fabrika da alınan kararlar samimiyse orta yol bulunacaktır..
Bu şirket samimiyetten çok uzak malesef , şeniz günal turgan özbal yatırım finans uzm telofonla görüşmemizde bana özetle bi yatırımcı tercihini neye göre yapar sorusunu yöneltti , benim ona nasıl bir şirket sinizki birleşmeyi beceremediniz amacınız ne dedikten sonra , yani özbalın bilonçosu kötü bu şirketin hissesini niye aldın demek istedi benim anladığım , sonrasındada ben bırakalımda atmı koşturun dedim ve soru cvp halinde devam ettik sağolsun azından bişey kaçırmadı ytd dir
O yatırımcı işleri ile ilgilenen hanıma sizde ;Sizin bir sürü fırıldağı bu kadar maharetle nasıl çevirdiğinizi hayretle izliyoruz deseydin keşke..
Aramadan önce aklımda neler vardı yarısını söyleyemedim şu kesin iyi kıvırıyo bizaman sonra az daha siz haklısınız diyecektim uzman kardeşim laf cambazı bayan , Allahım mübarek cuma hürmetine kimseyi bunaltmasın darda bırakmısın hayırlısıyla bu iş olsun artıkda rahat uyuyalım AMİN . Evden çıkarken sokakta ayaklarıma bakıyorum ters mi giydim acaba diye beni çok bunalttı bunlar .