-
nasd** da ki tech şirketleri trilyon dolardan aşşağı piyasa değeri etmezken bizim bu hadiseye heralde herkes gülüyordur.
halkbankası 10 milyar dolara arz edildikten sonra 700 milyon değerle işlem görürken 8 sene olmuş yaklaşık bu arkadaşların 20 milyar dolara arz edip 5 milyar dolara işlem görmesi bana artık gayet normal geliyor...
nasd** da olsa idi heralde 100 milyar dolardan aşşa işlem görmezdi....
şimdi gelelim neden böyle...
şirketin ortağı olarak açıkcası bende yusufluyorum..
Keşke farklı şartlar altında olsak farklı ufuklara konuşsak hep bir tedirginlik acaba bademleyecekler mi korkusu.
keşke imtiyaz olmasa idi..
çatır çatır şirket ortakları olarak kurula gidip hakkımızı arayabilsek belki başka bir paralel dünya da....
-
hala kim almış kim satmış çok boş muhabbetler bir yere varamazsınız kendinizi kandırmayın...
-
bu şirketin tek uygulaması
netflix gibi
diğer uygulaması
whatsapp gibi
diğer uygulaması
kripto para ödeme sistemleri..
abi
direk 100 milyar dolar..
geliyoruz içeriğe..
malesef durum bu..
-
Paycell ile kripto para alım-satımına ait ödemeler artık kolayca yapılabiliyor- Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türkiye'nin dijital ödeme platformu Paycell'in kullanıcıları 'dijital varlık' özelliği sayesinde Paycell uygulaması üzerinden kripto para alım-satım hizmetinin ödemesini kolayca gerçekleştirebilecekler.
Kolay ve güvenli ödeme çözümleriyle her geçen gün daha da yaygınlaşan yeni nesil ödeme platformu Paycell işlem portföyüne dijital varlıkların alım satımına ilişkin ödeme hizmetlerini de dahil etti. Paycell'e eklenen yeni özellik sayesinde bundan böyle kullanıcılar uygulama üzerinden Colendi A.Ş. tarafından sunulan kripto para alım-satım hizmetlerinden yararlanabilecek. Yatırım amaçlı dijital varlık alım satım hizmeti sunan bu özellik ile kullanıcıların aldıkları varlıklar, bu alanda dünyanın önde gelen kuruluşlarından olan Coinbase bünyesinde güvenle saklanacak. Paycell uygulaması aracılığıyla alınan kripto varlıkların başkasına transferine izin verilmediğinden, kripto varlıklar güvenli şekilde sadece yatırım amacıyla kullanılabilecek.
Müşteri talep ve ihtiyaçları gözetilerek geliştirilen bu servis ile Paycell kullanıcıları uygulama üzerinden kripto varlıkları 7/24 alıp satabilecek. Diğer Paycell hizmetlerinde olduğu gibi bu servisten de tüm operatör müşterileri faydalanabilecek.
-
abi
bip meeting uygulaması
zoom gibi.
ağa neyin kafası kim almış kim satmışı yaşıyorsunuz..
malesef keşke şirket pay senetlerinde imtiyaz kalkkmış olsa idi..
o zaman görürdün 100 milyar dolardan short açan 200 milyar dolarda sıfırlamış 300 milyar dolar yok artık game stop....
biz ne yapıyoruz. aman kimseye koklamasın hep bana yarabbi bana hep bana hepsi benden olsun kimse giremesin kapalı kutu...
-
imtiyaz hariç kağıtlar bir işe yaramıyor abi. sorun burada.. hepsini alsanda şirket senin olmuyor altın hisse var..
bu yüzden eğilmiş ahali bekliyor ağzı açık kim almış kim satmış geçin bunları ya..
-
20 yıl önce 20 milyar dolara arz edilmiş ki o zaman ne teknolojisi vardı hiçbirşey. şuan nerede 5 milyar dolar...
20 yıl önce amazon facebook microsoft apple neredeydi abi..
ülkede yatırımın özeti bu..
-
haber geldi yine:) anladınız siz onu:)
resmen maytak geçiyorlar....
Nakit içinde yüzen şirket HİSSE GERİ ALIMI yapmıyorsa....çok yazık...
ytd.
saygılar....