Londra'nın her şeyin merkezi olduğu söylenir. "Siz rallinizi yapın, ben şu ağacın altında biraz kestireyim?" mi dedi dünya piyasalarına Londra.
Printable View
Londra'nın her şeyin merkezi olduğu söylenir. "Siz rallinizi yapın, ben şu ağacın altında biraz kestireyim?" mi dedi dünya piyasalarına Londra.
Öte yandan, "20 Ocak 2021'de ABD'de koltuk değişimi sorunsuz gerçekleşecek mi?" sorusu var kafalarda.
Tüm dünya borsaları on iş günüdür tepelerde zik zak yapıyor, yeni güzel bir habere ihtiyaç duyuyorlar gibi, bir yandan da ayı tepede kapatmak isteğindeler.
Vadem uzun, yarı param cebimde yatırım anlayışımla bu ayın bitmesini bekleyip sonra dinleneceğim.
Geçen ay sonunu hatırlayalım: Ayın son yedi iş gününde borsalar yıldırım gibi düştü: https://invst.ly/sypc5 Yeni ayla yıldırım gibi apansız bir ralli başladı.
Kaldıraçlı piyasalarda para kazanmaya çalışan nice kardeşimiz belki battı bu nedenden. Başkalarının zararını içimde duyuyorum.
Bundan dolayı, teknik ya da temel noktasında bir yardımım olamasa da, sık sık şunu söylüyorum: "Vadem uzun, yarı param cebimde."
Bu sayfa yaklaşık iki yıldır ayaktaysa borsa bilgimden değil, temkinli yatırım anlayışımdan.