sorun degil hocam:)
Printable View
arkadaşlar bugün başıma gelen önemli bir olayı anlatayım bilginiz olsun FİBA bankada yüklü miktarda FIT Fon vardı.
Bunları satmak için dün Emir girdim.
Hatta emir numarasını da internetten Gördüm.
bugün baktım satış gerçekleşmemiş
Fonlar olduğu gibi duruyor şubeye aradım şubedeki görevlerin tatilde olduğu söyleniyor doğru yalan ve şubede başka bir görevli olmadığı söyleniyor.
Bu işi yapacak beni müşteri hizmetlerini yönlendirirler müşteri hizmetlerine ulaştığı müşteri hizmetlerinde görevli telefon bankacılığı sistemimizde arıza var biz yapamayız diyor.
zaten şubedeki lerde internete bütün Türkiye bankaları da arıza varmış inanırsanız internet bankacılığı arızalı olduğu için gerçekleşmedi diyor.
Ve nihayet Hadi neyse bütün bu arızaları bir kenara bıraktık satın artık şunu diyorum telefon bankacılığı bizim sistemimizde arızalı diyor Merkez 444 80 88 satışı yapmıyor.
O yüzden fon alacaksanız böyle FİBABANK gibi değil de belki İş Bankası veya devlet bankalarının fonlarını almak daha akıllıca olabilir.
bakalım olayı takip ediyorum
Fibabankadan 3.5 usd faiz için kiraz hesabı açtım geçen hafta tüm dolarlarım orda duruyor satarsam hangi fonu alayım diyordum aslında, normalde fonlar için ing hesabım aktif şu an, bu yorumdan sonra fibadan yatırım hesabı kesinlikle açmam ingden çıkarsam daha büyük bir bankaya geçeceğim böyle handikaplı banka mı olur çok şaşırdım.
OKT'nin fon toplam değerindeki artış devam ediyor.
https://i.hizliresim.com/r0J0Dm.jpg
Nzor ve Burger'e bağladınız faizler düşmeden elinizdeki birikimi. Elinize geçen nakitler aynı orandan değerlenmiyor dimi ? Haliyle yeni miktar ne kadar fazla olursa ortalama getiride düşecektir. Fonda da böyle bir durum söz konusu sanırım :) Tabi bizim ki tahmin bunu uzmanına sormak lazım