E imza ile red verildikten sonra tutanağa şerh koymak nasıl olacak biraz açarmısın
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
E imza ile red verildikten sonra tutanağa şerh koymak nasıl olacak biraz açarmısın
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum nasıl yapılacağı konusunda tecrübem yok . EGK sitesine girersen oradan eğitim kılavuzları bölümünde var .
Ama maddelere bakınca çok ugrastırdıklarını düşünüyorum. Bunu da SPK ya yazmak lazım bence . İstanbul Ağustos'ta da kapalı olur bence . Tek seçenek e genel kurul kalıyor. Çoğu kişinin yabancı oldugu bir platform.
Şerh düşmeden oy verilirse değiştiremiyormussun mesela . Böyle hatırlıyorum .
E imza alacağım yer kurulumu da yapar , kurulum ücretsiz falan diyorlardı .
Oy kullandığınızaman ekranda linki çıkıyormus . Önce şerh yazıp ondan sonra oy kullanmak gerekiyormuş. Hasbelkader şerh koymadan oy verilirse oy degiştirilemiyormuş genel kurul anında.
EGK sistemine birgün önceden oyları kayıt edebiliyoruz ama şerh de kaydedebiliyor muyuz acaba . Kurulda kayıtlı oyları gönder deyince şerh de gitse.
Istese bencede alir. Ama bu iş tam yam yam. Ölücü. En az maliyetle siyirir bu isi. Yoksa banka dev. Kasa para dolu. Hem kendinin hem sirketlerinin.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.