Genelde incelediğim fonlara yapıyorum üstadım ACC alımım öncesi yapmıştım ve sadece ACC kayıtlı şu an :) Hazır şablonum var excel gerçi şablon ama e-tabloya aktarırım :)
Printable View
tcd için Yarın nasıl bir fiyat gelebilir tahmin yapan varmı?Vadeli işlemlerde viop tarafından katkı gelmesede altın etki yapacak.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vay be. Ne hayallerle almıştım acc'yi. Son aylardaki davranışıyla olağanüstü düşüşler hariç kolay kolay düşmez izlenimi verdi. Bu uğurda da onca ralliyi ıskaladı. Bizler de borsa düşerken güzel bir kurtarıcı gördük bunu. Aylıktan yıllığa kadar istikrarlı getirisiyle az olsun temiz olsun dedirtti çoğumuza. Sadece bir güne bakıp satılır mı? Diyenler de oldu haklı olarak. Bu noktada sihirli sözcük güven. Güven kırılınca hiç bir şey, eskisi gibi olmuyor. Güya uzun vade yatırımcı moduna geçmiştim. Ne mod kaldı, ne de profil. Duygularım darma dağın moduna çoktan geçmişim de haberim yok. Sen devletsin, bilirsin: sence kabahat kimde? Bende mi? Yoksa kendi gösterdikleri sistemle örtüşmeyen davranışlarla güvenimizi kıran fonda mı? Suç kimde hekim bey:)
Seçtiğimiz fonların TEFAS'taki günlük getiri bölümünü çekebilecek bir excell formülü yazılabilirmi.
Örneğin.
FON ADI GÜNLÜK GETİRİ
AİS %0,045 gibi.
Mevduat disinda , al bekle yatirim.araci coktan bitti
Trend bu, suclu yokSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aıs 0.0509
Mac 0.4589
Opb -0.1369
Gpg 0.0560
Acc 0.4034