-
https://www.tv100.com/fenerbahcede-r...n-haber-813870
genel kurul yapılıp seçim kararı alınırsa hisse akla gelmeyecek fiyatlara gidebilir diye düşünüyorum. tabi bu fiyatlara giderse hisse üzerinde spekülasyon had safhaya çıkar ve son girenler riski almış olur. ama bunca beklenti boşuna değil bence. spor hisselerinde en iyi para kazandıran ortama şuan için en uygun hisse fener olarak görünüyor. yönetimdeki belirsizlik ortamı hisseye doping etkisi yapıyor. beklenti hep canlı kalıyor. gerçekleşme ihtimali bulunan beklenti hisseyi diri tutmaya devam edecek diye düşünüyorum. yatırım tavsiyesi değildir.
-
Futbolu al Basketbol'a vur..
Fenerbahçe 0-1 Beşiktaş
Beşiktaş 72-62 Fenerbahçe
-
Başarısız olan kulüplerde başkanlar istifa ettiği halde,Fener de 7 yıldır başarısı olmayan başkan neden gitmez?
Akla başka şeyler geliyor.
-
Muhalif imza sayısı 5039 olmuş,tepkiler çığ gibi büyüyor.Ali Koç, rezil olmadan istifa et.Boşu boşuna transfer planları yapma.
-
Sayı 10bine yaklassin kongre kararı alır aday olur yeniden kazanır
-
yönetim değişikliği haberlerinin bile hisseyi getirdiği nokta işte çok kısa bir sürede % 25'in üzerinde getiri sağladı. kapalı kapılar ardından kulağa hoş gelen haberler okuyoruz. GFB nin güzel bir fikrini okudum dün mesela. Aziz Yıldırım ve Ali Koç kulübü birlikte yönetsinler. GFB nin twitterda takipçi sayısı yaklaşık 1 milyon kişi. Böyle bir çağrı yapmış başkanlara. Gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bilemem ama mevcut yönetimin bir şekilde değişeceğini düşünüyorum. Bu sürecin uzaması hisseye olumlu etki yapmaya devam eder. Ne de olsa beklentiler alınıyor borsada. Yatırım tavsiyesi değildir.