Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Olsun yine de 0.41 getirecek diyorum Hadi hayirli ugurlu olsun Bence eksi gelecek bu sefer Sent from my iPhone using Tapatalk
Alıntı: Originally Posted by burak1987 Bence eksi gelecek bu sefer Sent from my iPhone using Tapatalk Burakim gardasim Ons aldilar bana guven😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by admustafa Şöyle bir post atamadım üstadım :) Gömülü tablo birkez deneyeyim dedim olmadi :) Syn admustafa 1 haftalik daha tabloyu paylasima acmanizi arz edecegim Kaydedemeyen kisiler varmis
Alıntı: Originally Posted by admustafa Şöyle bir post atamadım üstadım :) Gömülü tablo birkez deneyeyim dedim olmadi :) evet sizden ricamiz 1 hafta daha paylasima acarmisiniz
Alıntı: Originally Posted by Webster Burakim gardasim Ons aldilar bana guven[emoji3][emoji3][emoji3] Hadi inşallah[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
Güncel ipv fiyatı ve getirisi/ yada göturusu nedir?
Alıntı: Originally Posted by burak1987 Hadi inşallah[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk Gardasim farkindamisin bende hep rakamla aciklama var sallama yok Simdi kafani cevir dolardaki selaleye bak Yarin arti 2 geliyor 😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by aydinc Güncel ipv fiyatı ve getirisi/ yada göturusu nedir? Aydin kardesim hg