Sayın titanik bu arada benim maliyetim çok düşük, 280 den satmadık, satmayı da düşünmedik, buralardan yada daha aşşağısından da satmayız. Hedef belli........ben bu durumun geçici olduğunu düşünüyorum. Ama yapılan hiç hoş değil. K.Y.T.D.
Printable View
1.662.029 lot fiili dolasimda mal var dolar maliyet ortalaması belli 12 dolar civarı. 2013 den beri reel kaz***** olmayan bir oyunun içerisindeyiz. Yalnizca gecen sene 30 dolara satanlar karda. Tahtadaki sığlık belli. Kaybet kaybet oyununu oynuyoruz.
Bugun malin tamamini çakmış olsalar fiili dolaşımın yüzde 10u tutar olarak da 35 milyon lira. Para degil tl nin pul olduğu durumda.
2021 şubat ayında bu yana fiyatı tl olarak yerinde olan bir şey söyleyin yada bir arazi parçası bulun.
Turgg arazisi dışında hiç bisi yok 2021 239.90 tl 2022 yazı fiyat aynı yerde ....
Yorum spek efendiye ...
Mesele: biz yatırımcılar parayı spekten mi alacaz yoksa patrondan mi? Spek iyi para teklif etmedikçe daha çok amigdalalari kastırmaya çalışır. Buradaki yatırımcılar akıllı olanlar. En nihayetinde patron da kimden alacaksa parayı biz de onlardan nasiplenecegiz bu gidişle. Karşılıklı masturbasyona devam. İlişkimiz sado mazo tarzda devam ediyor tahtaciyla ve tahtacilarla.
Leyn spek biraz yavaş al.sat biz ehtiyariz gözlüğü takip emir gireyim desem ortada fiyat yok ne alalım ne satalım zaten işlem yapacağımız da yokta olurda yapacağımız zaman sabit bir fiyat lazım oynaşmadan bekleyeceğin bizim ehtiyar takımı o kadar hızlı değil [emoji16]