Psikolojik etken.
Yeni bir 600 yolculuğu? Olur mu? Kesin olur da... Asıl soru. Ne zaman?
Printable View
İmkanlar ve problemler her insanın kapasitesine göre veriliyor.
Bu dünyada istemem yan cebime koy demek lazım.
Bir de kaçan kovalanır ilkesi var gibi ama garanti veremem.
Borsacılar için normal bir bilgi ama hayatın çoğu alanında var.
Bir ev anca senin durumunu korumuştur.
Daha büyük meblağlarda kar veya zarar edenler var bence.
Mesela yarım kalan siteleri alanlar olabilir.
Borsada şirketi olan biri biz ilerideki ihtiyaçlarımızı da düşünüp bol bol kredi çektik diyordu, onların durumu da iyi olabilir.
Tamamen son cümleden... 6 bin TL ye hisse mi alınır? Küçük yatırımcıyı dudukleme işi olan borsada ne kadar çok küçük yatırımcı varsa o kadar el degistirme oluyor. Hisse de derinlik kalmıyor ki. Sığ hissem var kaç gündür eritemiyorum. Bolunse çatır çatır satardım
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 3 yılda parasını borsaya koyanda ev almış gibi 10 katladı emlak ve borsada 10 yıl da bir alım satım fırsatları veriyor seçimden sonra faiz artışı olursa gayrimenkul olayı uzun yıllar yataya sarar. Emlak alıp 1000 çarpan la kiraya vermek akıllı işi değil 5 milyon Luk eve 10-15 bin kira yerine aylık 75 bin garanti faiz seçim den sonra 150 bin verdiklerinde emlak balonu söner
Bugün BBHT'de bir enerji uzmanı vardı, güneş enerjilik arazi diye yeni bir şey çıkmış, kapasitenin üzerinde arazi satılık olarak piyasaya çıktı, fiyatları da yükselttiler, her arazi elektrik sistemine bağlanamıyor, dikkatli olunmasını diliyorum vs dedi.