Kira artışı % 25
Emekli maaş artışı % 25
Politika faizi (PPK üyeleri yapar) enflasyon (bunu TÜİK rahat halleder), dolar kurunu da 25 ( nöbetçiler için çocuk oyuncağı)yaptık mı tamamdır.
Printable View
Anlamadim ki, Ispanya'daki kiralar ne ayak, emeklileri Ispanya'ya mi gondereceksiniz ?
Markette alışveriş yaparken bundan böyle ayrı ayrı olacakmış...
Satın aldığı üründe memura KDV %20...emeklisine %10 hesaplanacakmış...araba alırken de öyle ÖTV ona başka buna başka...
Çift taşıt vergisi misal %50 zam alanlara...%25 zam alanlara eskisi gibi tek vergiymiş...
Ciddiyim bak...
Göreceli ekonomi...
Twitter'da bazı gerzekler de,
Ben CB nin bu yanlıştan en kısa sürede döneceğini ve müjdeli bir haber vereceğine inanıyorum, memur emeklisine en az %35 adil olur tarzı paylaşım yapıyor.
Lan eşitlik, adalet, hak hukuk hakkaniyet....
Niye zam yapılıyor maaşlara...çünkü faiz düşürüp bilerek enflasyon yarattılar, gelirleri erittiler.
Şimdi de herkesin gelirini, aynı ölçüde erittikleri oranda tamamlamalılar, sosyal devlet falan filan ilkesi...
Ona başka buna başka olur mu yaw?
En düşük SGK Bağkur EYT li zaten çorba oldu, hepsini eşitlediler, onun düzeltilmesi gerek derken,
Şimdi de en düşük memur maaşını 22.000 yapacağız dediler, bi de baktılar, anaaa kasada para yok...
Uydurun dediler..uydurdular...
Fincancı katırı gibi mübarekler...kurcaladıkça bozuyorlar..
Seyyanen zam tehlikeli...emekliliğe yansımıyor...emekli olan bir anda uçuruma düşer, emekli olmaktan vazgeçer.
6 ayda sonra nasıl yapacan, seneye ne yapacan...
Bunun ayarını bi bozdun mu tutturamazsın bi daha pişmiş aşa su katmak gibi..
Normal insanlar yönetsin istedik...çok şey mi istedik...
Yapılan açıklamada, (Savaş başladığından bu yana) 233 binden fazla suçlu öldürüldü, (Ruslara ait) 4 binden fazla tank, yaklaşık 8 bin zırhlı araç, 4 bin 346 topçu sistemi, 315 uçak ve 309 helikopter, 410 düşman hava savunma sistemi ayrıca 3 bin 666 insansız hava aracı, 1271 seyir füzesi, 6 bin 914 araç, 619 özel araç ve 18 gemi imha edildi. ifadeleri kullanıldı.
https://www.karar.com/dunya-haberler...askeri-1766988