Hosgeldiniz aramiza:)
Printable View
Tekrar ediyorum
Önce şu altı aylık 60 milyonluk kârın %50-100
Primini hele bir verin ( ya se se ya da si si)
Gerisini sonra konuşuruz
ufaklar alışmış 2 kademe ye. al satmı olur yahu. 6 mılyon işlem oldu boş..tam 20 kırdı garanti vurdu..o vurunca huraa. satışa..bekle bidakka bakalım nolcak..info gibi 2 kişi daha gelirse olur bu..alan kenara cekilse gene olur
.ayni aracı kurumlar aylaydır ayni 3 kademeye sat..
Bu kağıdı çok dillendirdik arkadaşlarım filan da geldi sırf bizde x rakamın epey üstü lot vardır öyle 10 tane grup olsa ağır geliyor herhalde götürmüyor işte götürmesin bütün borsa gidiyor döner buraya yüklenir isek ne olur onu da o düşünsün. En tepede kendi malını kucaklamak da var bu işlerde olmaz ama olursa yani.
aslında böyle katlara hiç bulaşmasan en iyisi ..tamamına yakını patronda istese 100 yapar.adamın kadini aldin diye sinir oluyo..yükselmesini.de istemiyo..bu. gun sal işte gitsin..yoook..gitmesin..bir sure sonra bunlar kendi kendine oynamaya başlıyo..adı cıkınca kimse gelmiyo..şu endekstenkara göre 10 tl üstünde ılması lazım.ihracat ile ilgili baglantılar var.daha da büyütecek
benim bildiğim patron. kaat duserkrn gelir destek atar..giderken usye az az yazar. verir. kafasına vanmaz..ö...z bunlar vesselam
https://youtu.be/s8LXgbffFZU
Müberek teneke değil
HAY MAŞALLAH
Sanki DESTE DESTE PARA BASIYOR:))
SABREDEN KALLAVİ ÇORBA İÇER AGA..
BEN 3 AY EKRAN KAPATACAM BAŞKA ÇARE YOK
KENDİNİZE İYİ BAKIN TENEKENİZE SAHİP ÇIKIN
yatırım tavsiyesi asla değildir, şahsi görüşümdür canlar..herkese bereketli kazanç; sağlık ve huzur dilerim, sağlıcakla kalın
a1 kardeş 100 bin satacaktın yazaydın sabahtan satılırdı 2800,000 lot işlem yapmana gerek doktu..dunkof sana ne demeli alacagın 50 bin lot 2,5 milyon işlem ne al 50 bin cekil..alırım 5 e satarım 5 e kalır elbet bişe..3 kademede 7 milyon işlem ne gerizekalımısınız nesiniz..satacaksan koy satılsın..alacaksan al çekil..
dmsas ta a1 de ki mal bitene kadar gitmedi..dunkof da 400 bin alıp 4 ten 4.20 den satıyordu..bilanco gelince fil abiler kadı farketti.ne a1 de ne dunkofta mal kalmadı..
bu gun ekranda a1 görmekten midem bulandı...cık git şu tahtadan