benimde stopaj bayramının etkisiyle aynı getiri ama tabi 1.5 ay sonra rüyadan uyanacağım sen daha iyi yapmışsın 6 ay bağlayarak tabi piyasalar stabil olmaya devam ederse
Printable View
odea ile çalışmadım. bana çok tutarsız geldi, tercih etmedim.
icbc ve şeker hesap açtım; lira, dolar ve avro faiz oranları çok kısa sürelerde artış ve düşüş gösterdi, çok saçmaladı, hiç bulaşmadım.
fiba kiraz, burgan güldüren ve alternatif vov düşmanıma tavsiye ederim. lira, dolar ve avro faiz oranları çok kısa sürelerde artış ve düşüş gösterdi, çok saçmaladı, bulaştığıma pişman oldum. girişte iyi müşteri olunca fena.
aktifbank enpara gibi, mevduattan vazgeçtim; nkolay bono mantıklı geldi, tabi ki mevduat gibi devlet garantisi olmadığının altını çizmek lazım.
döviz alış-satış marjı düşük olduğu için hsbc'yi seçtim. 10k+ dolar 3,5% ve 10k+ avro 2%. bu oranlar düşerse döviz için vakıf arı hesaba geçeceğim.
altın alımı içinde kuveyttürk, çünkü gr başına 1,7 tl ödeyip birikimini fiziksel olarak teslim alıyorsun.
benim kötü dediğim sana iyi gelebilir, kola gele.
Odeabank Bonosu için 24-25 Aralık (Pazartesi / Salı günleri) tarihlerinde talep toplanacaktır. 26.12.2018 Çarşamba günü takası olacaktır.
Talep Toplama: 24 – 25 Aralık 2018
Takas Tarihi: 26 Aralık 2018
Vade Başlangıç Tarihi: 26 Aralık 2018
Vade Sonu Tarihi: 11 Mart 2019
Faiz Oranı (Yıllık Basit Faiz - Tahmini): 23.50%
Faiz Oranı Mevduat Eşleniği (Tahmini): 24,88%
Sınıflandırma: GENELE AÇIK
aslında faiz oranları son 9 ayda çok değişkenlik gösterdi. bu husus tüm sermaye piyasası için geçerli. oranların değişkenliğinden çok para giriş çıkışındaki kolaylıklar, internet bankacılığı işlemleri eft ücreti ve oranların cazibesi gibi hususlardı.
tavsiyeniz için teşekkürler