Zorla değil seve seve alıyor halkımız, bakın 60 bin yeni bireyselin borsa istanbula girdiği doğruysa durum çok vahim. Bu kuzucukları çiğ çiğ yiyecekler varlık fonunu ve katarlıları da katık edecekler yanında.
Printable View
Dostum bu konularla ilgili postlara cevap yazmıyorum ama şu düzeltmeyi de yapmak lazım; İslam da Mormonlarla aynı şey yok bahsettiğiniz gibi. Cihat nedir? İslam kültürü gereği yayılmacıdır, İslam her büyük dinde olduğu gibi kemikleşmiş kadim bir kültürün ürünüdür. Yalnızca tebliğle yetindiğini söylerseniz yanlış anlatmış olursunuz demagojiye girer.
Dostum bu konularla ilgili postlara cevap yazmıyorum ama şu düzeltmeyi de yapmak lazım; İslam da Mormonlarla aynı şey yok bahsettiğiniz gibi. Cihat nedir? İslam kültürü gereği yayılmacıdır, İslam her büyük dinde olduğu gibi kemikleşmiş kadim bir kültürün ürünüdür. Yalnızca tebliğle yetindiğini söylerseniz yanlış anlatmış olursunuz demagojiye girer.
Bistçiler en düşükten alıp en yüksekten de satarlar. (Rüyalarında) Ama nedense işlem yaparken yazmaya üşenirler, yazmak için herşeyin olup bitmesini beklerler. Bunlara inanan da var demek ki. Ben hele bu yıl biste girenlere acımıyorum, bunlar haydan gelen paralarıyla biste giriyorlar, helal kazancıyla değerli birikimleriyle yandaş olmayan sıradan bir vatandaş biste miste girmez. Giriyorsa da aklından zoru vardır. Bu kadar açık ve net herşey.
Batacak dedikçe batmadı gitti memleket
sıfır araç bulunamıyor
ikinci elde fiyatlar %30 yükselmiş.