Haa unutmadan Biden daha 1.5 2 trilyon dolar para basýp hepinize daðýtacam diyor..
Bu para borsalara akacak artýk..
Printable View
Haa unutmadan Biden daha 1.5 2 trilyon dolar para basýp hepinize daðýtacam diyor..
Bu para borsalara akacak artýk..
Benim kafam karýþtý vadeli geri dönüþü çok þýk ve hacimli idi ancak hisseler oldukça zayýf sadece alt banda pull back görüntüsü var. Dikkatli olmak lazým kimseden etkilenmemek lazým. Longu da verdim 600 puan gayet iyi flat bakalým biraz.
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olaya o acýdan bakmayýn, adam veriyor alýyor bi yüzde 2 lik marjda bi aylýk faiz kazancýný bir günde alýyor. para datlu
bu haftanýn yabancý iþlemlerini ancak gelecek perþembe göreceðiz...buna bir çözüm bulunmalý...atý alan üsküdarý geçtikten sonra önümüze konulan verinin ne anlamý var?
olmasý gereken rakamlarýn ortaya çýkartýlýp pazartesi sabah piyasa açýlmadan yayýnlanmasýdýr...ama nerdeee?
geçen hafta yabancýlar 114 mio USD mal satmýþtý yanlýþ hatýrlamýyorsam...bu haftaki düþüþ hikaye deðilse çok ciddi eksi rakam görmeliyiz...bakalým ne yaptýlar...
15 dakkaya domýnant hareket olmalý 700 800 p salmadýlar daha robotu
Paylaþtýðýnýz yorumun yorumuna gelince...
Nisan sonuna kadar 183 bin olabilir mi, olabilir, bunu gösteren çok fazla emare var...
Ama düzeltme bitti, hurra 183 bine gidelim modunda olduðumuzdan pek emin deðilim, çünkü bunun olamayacaðýný da gösteren bir o kadar fazla emare var...
Yine de iddialý bir yorum, bakalým ben de merak ediyorum sonucunu...