Bu kadar sığ tahtada bu kadar alım bundan daha güzel haber mi olur sayın kıdemli ortağım, yalnız şu finansmanla teb'in satışları sıkıntı , delta da alıma devam bu da güzel.ytd.
Printable View
Teb aldığını boşaltıyor iyi değil.Yalnız yatırım fonları aldığı malı en az 6 ay tutar ortalama iyiye işaret.
Umarım alımlara devam ederler, en son durdo da 3.30 maliyet ile 3 ay bekledim silkelediler döküldüm. Ertesi hafta yatırım fonları ve yabancı alıma geçti vaziyeti ortada bu fiyata sanayi şirketimi kaldı şaka gibi.
Diyalogda geçen kelimeler ve karşılığı; Mizah edebiyatının hikaye türü olarak anlatılmaktadır. Amaç; Okuyucuyu düşündürmek ve eğlendirmektir. (bkz-mizahi anlatım: https://www.turkedebiyati.org/mizahi-anlatim.html) gerçekle bir ilişkisi veya ilgisi yoktur. Kesinlikle alaycı veya küçük düşürücü bir anlama getirmeyin lütfen.
durdo da zamansız dökülmüşsünüz ,anele den sıkılınca durdoyu gözüme kestirmitim arayış içindeyken silvr karşıma çıktı , zamanlama yanlştı , anelden durdoya oradan da buraya gelseydim tüm arkasından yakındığım hisseleri yerine koyabilir pozisyonda olacaktım , karel dahil , nasip önümüzdeki maçlara bakacağız artık....YTD
Teb'i anlamak çok zor daha yeni almıştı , doğan grubuna zıpladı diyecem , orasıda duruldu artık... silvr'in piyasa değerine bakarsan şaka ötesi bir durum , ben vasat'ın biraz üstü bir futbolcunun dört yıllık transfer parası diyorum 20.mn. dolarcık koca fabrika...1300 kişiye iş aş veriyor , 130.000 metre kare alana kurulu.....ytd
Durdo da da emekllik fonu da çok mal aldı.... ytd
Dediğiniz gibi önümüzdeki raundlara bakacağız. Ama bu fiyat bana göre afaki rakamlar şimdi bilakis bir godaman çıksa deseki
Eyyy Silverline % 50 oranında sana ortak olmak istiyorum al sana 75 milyon tl emin olun vermez! Ee ozaman bist deki bu fiyat nedir ? Aslında kaldıracaksın bu imtiyaz hisse olayını bakın bakalım hangi şirket ederinin altında yada ederinde kalacak.imtiyaz olmasa senet fiyatları ederinin katlarında gezer.Nitekim yapacak bir şey yok bekleyeceğiz su akar yolunu bulur,malımızda elbet değerini bulur.
Bende diyorum ki tamamını 100.mn. USD'den 100 cent aşağı olmaz der, Siz verirmisiniz senede 100 mn. usd ciro yapan şirketi şimdi değil ama birkaç seneye geçecek belki bu yıl .ytd.
Yukarıdaki soruma Sn. İZCİ kaptan dan cevap bekliyoruz....
imtiyaz hisse olayı ky'ye zulum hisse yerlerde sürünse patronun bir horon otu yanmıyor...