Eft yuksetlme macerami anlatsam dizi olur .:kahkah:
Printable View
Ben bilmediğim için sorun yok :) o değilde benim İzmir'de emniyet amiri arkadaş var illa diyor gel misafirim ol birkaç gün izmire de hiç gitmedim şöyle ormanlık alanda ya da denize 0 4_5 yıldızlı oteller hangi bölgede var nereler gezilir meşhur yemekleri ne yenir İstanbul da bulamayacağım cinsten ..var mı tavsiyen :)
Herkesin risk algısı ve düşüncesi farklı olabilir. Bu dediğim gibi kişisel bir konu.Buna ne yazık ki kişi kendi karar vermeli.
Ve doğruyu söylemem gerekirse de başkalarının tavsiyesini dinlememeli. Kendi iç sesini dinlemeli. Yoksa insan huzursuz olur.
Ben şahsen küçük bankalara da para yatırıyorum. Daha ilgili oluyorlar ve bazı ek işlerde (firma hesapları v.b) daha düşük maliyetli olarak işimi görüyorlar. Ama bu benim şahsi tercihim.
Ek 20390
Ben bankadaki mt ye bunu gösteriyorum .
Rekabetçi olmayan hiç büyük bankada Yok Ekranda değil mi 🤣🤣🤣
Uygulamanızı sizinde indireyim diyorum .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kredi faizlerindeki indirim aşağıdaki haber gibi olacaksa hikayeden..
https://www.bloomberght.com/haberler...4-puan-dusecek
Ben bunu burgan bank yorumlarinda okudum. 30 bine fiksliyormus yukseltmek icin baya ugrasiyorlarmis bu sebeple uzak duruyorum...gozunu sevdigimin enpara musteri hizmetleri hicbiryerde yok. Hem guvenli hem hizli hizmet veriyorlar. Lakin okadar oneri yazmama ragmen faiz yukseltmediler. Suan yeni yeni kampanyalara basladi ama enpara gecmisim 6 ay oldugundan faydalanamiyorum. Ing ise kararla faiz uyguluyor. Takibime gore teb in 1 puan ustunu veriyor hep...tebe henuz bulasmadim ama yapilan yorumlarinda olumsuz birsey okumadim.ytd
İyi oteller her yerde var. Bütçen müsait ise Pasaport taraflarında swissotel, Hilton bunlar biraz tuzludur. Yine aynı yerde kaliteli olmasına karşlık daha hesaplı olan Karaca oteli var. Alsancak da Ege Palas bu oteller şehir merkezinde deniz kıyısına yüz metre mesafedir.yani kordona; denize nazır resteronlarda balık yiyebilirsiniz. Kafeler, Eğlence yerleri de buralardadır. Vapurla karşıya geçerseniz Karşıyaka'ya gidersiniz. Çok çok güzeldir. Orada da oturulacak yemek yiyebileceğiniz yerler vardır. https://www.trivago.com.tr/izmir-32103/otel buradan otelleri inceleyebilirsiniz.