Dostum trolleri zaman zaman ilaçlıyorlar da..yalama ve yanar dönerliğin ilacını bulamadılar henüz..:)
Bulamazlarda..mamleket bulamamış ilacını, moderatörler nasıl bulsun..:(
Printable View
neredeeen nereyeee
2,69'luk euro/TL kurunu güncellemek için 15 Şubat'ı beklemek zorunda mıyız?
Eczacılar zam gelecek diye ilacı satmıyorlar
https://pbs.twimg.com/media/DxVuMlOWkAE9Yj0.jpg
Ne ezildin be birader euro 0.8 dedin
Fed politikadan donmez dedin
Kendi agzinla diosun ...yalpalamaya basladi diosun simdi
Dolar vatanina donecek dedin ki bu tam.bir kerizlikti :evil:
Bunlari sant zehirliyor is yatırım da sant manukyan var ateşli fed ci.
Herseyi fed e baglar bloomberge cikip bunlari zehirliyor
Bunlarda baksan kiytirik bi universtenin iktisat maliye ogrencisi ya mezunlari
Sant dan bisey duyuyor bloomberge cikan otekinden bisey duyuyor twitcilerden etkileniyor burda analiz kascam diye ugrasiyor :evil:
Bak zavalli 3 ocak bist 87.300
Dow 22 binlerde
4 ocak powell dansozluk yapiyor
Bist 99 a geliyor dow 25 e
Ana tartisma su..
Ben fed borsayi hep kurtardi kurtarir dedim
Bu enki yok fed bagimsiz kendi planini uygular.
Bu kapak daha tarif edilmez
Bunu cok defa yapti fed onlarca kez
Mart 2017 de yapti bist 120 ye gitti 2013 eylul de yapti bist bankalar tavan oldu bir gunde 2015 de yapti.
Bu kapak cikmaz ugrasma bosuna çırpınma iddialastik ama ben kaybettim diceksin bu kdr basit
Sen bana kizma git bloombergcilere kiz neden bizi magdur ettiniz adamin biri cikti bizi.duman etti
Hani fed bildigini okurdu dolar vatanına donecekti de :evil:
Twiter da var hepsi gir onlara sitem et :kahkah:
@19 Eyl 2013 · ... (FED)'nın aylık 85 milyar dolarlık tahvil alımına devam edeceğinin açıklanması piyasaları coşturdu
@fed beklenildiği gibi yeni tur niceliksel gevşemeye (QE3) gitme kararı alması, küresel piyasaları son dönemlerin rekor seviyelerine yükseltti
13 Eylül 2012
@20 Eyl 2007 · FED'le piyasalar coştu şampiyon İMKB oldu
@20 Haz 2014 · Yellen piyasaları uçurdu ... güven duyduğunu ve uzun vadeli faiz beklentisini indirmesi piyasaları coşturdu
@15 Kas 2013 · ABD'de piyasaların merakla beklediği Janet Yellen'in konuşması ... devam edeceğinin açıklanması piyasaları çoşturdu
@Deyim yerinde ise Powell’in açıklamalarına kilitlenen piyasalar beklenen açıklamanın gelmesinin ardından rahat bir nefes aldı. Borsa İstanbul 100 Endeksi %2,10 ‘luk artışla 91.629,55 puandan kapandı
@4 Kas 2010 · Borsa Fed ile coştu, dolar çöktü
@25 Agu 2017 ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Janet Yellen'ın yaptığı konuşmada para politikasına değinmemesine karşın doların diğer para birimleri karşısındaki düşüşünü hızlandırdığını kaydetti.
Dolar/TL'nin son 8 ayın en düşük seviyesini gördü
@12 Tem 2017 · Yellen sonrası dolar sert düştü,
@10 Tem 2018 Fed Başkanı Jerome Powell, piyasa için en iyi yolun faiz oranını kademeli yükseltmek olduğunu söyledi. Bu açıklamayla dolar TL karşısında düşüşünü hızlandırdı, borsa yükseldi
@ 4 Oca 2019 Powell faiz Fed'in artırımlarına ara verilebileceğini işaret etti borsalar costu
Cikmaz bu kapaklar bana degil bloombergcilere kiz :evil:
Bu kdr olaya ki sunlari 5.dakikada cikardim arastirsam.bunun gibi 50 tane borsaya fed destegi olan konusma bulurum
Bunlara ragmen hala fed piyasaya bakmaz bildiğini uygular demek en hafif tabirle kerizliktir :kahkah:
Kare kod nedeniyle ilaçların yeri belli olduğundan eczanelerin stok yapması mümkün değil diye biliyorum.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bahsettiğim gibi,nasıl olup zarar ettiği muallak.Ancak şu da var ki, özellikle teknoloji alanında yeni bir teknoloji çıktığında,eskisinin yok olması doğal.Eskiden 50 milyar ederken şimdi 2 milyar etmemesi anlaşılabilir bir durum. Uydulardan sağlanacak hizmet bu kuruluşların sonu olacak ve mecburen bu hizmeti ithal etmek zorunda kalacağız. Değerindeyken satılıp bunun yerine teknolojiye yatırım yapılsaydı bu ithalata bir nebze mecbur kalmayabilirdik. Malum olduğu üzere teknolojiyi kendimiz üretmek gibi bir vizyonumuz yok,bu teknolojiyi üretecek insanlara değer vermek zaten hiç yok, bu durumda ithalattan başka seçenek de yok.
Piyasaya ilaç vermeyen ilaç firmaları mahallemizdeki eczacıların stok yaptığını düşünmüyorum.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.