Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu 15 dk önce İBB başkanı sms attı bana, kandilimi kutluyor. adını ilk kez duydum.. :) kaç tane başkan var annamadım. BİM yönetiyor Istanbul'u Binali,ımamoğlu, mevlut:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by nikrece Şimdi bunu anlamadım. 67 oy alıp seçimimi kazanmamış biri için seçim nasıl iptal olmuş ?Başka bir durum var sanki. Demek ki kanunda böyle bir durum var.. bilemiyorum.. Halbuki, istifa süresi ile seçim günü arasında bayaa bir süre vardı.. Nasıl tespit edilememiş acaba.. :Sad:
İstanbul'da yeniden sayımlar il seçim kurulu kararıyla durduruldu! https://t24.com.tr/haber/istanbul-da...duruldu,815149
Alıntı: Originally Posted by guneysu Bende Karadenizliyim, sinirlerimi aldırdım.. 4.5 sene güzelce yönet, sonrası Beştepe..:ok: Ben orayı müzeye veya üniversiteye tahsis ederdim.
Alıntı: Originally Posted by apocalyptica Ben orayı müzeye veya üniversiteye tahsis ederdim. Muzeye uygun olmayabilir, bence universite yapilirsa cok sik olur, Ataturk orman ciftliginin ruhuna da uygun olur.
Alıntı: Originally Posted by apocalyptica Ben orayı müzeye veya üniversiteye tahsis ederdim. Önce çıkmak lazım ki, 2. aşamaya geçilebilsin.:wave: mod olmadan, direk admin olunmaz. forumun sahibi değilsen..:yes:
Sinirlerin aldırılması gerekiyor kesinlikle :yes: :yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Önce çıkmak lazım ki, 2. aşamaya geçilebilsin.:wave: mod olmadan, direk admin olunmaz. forumun sahibi değilsen..:yes: Belki tez zamanda, emri hak vaki olur!:yahoo: