Herkes bu görüşe sahip olduğunda etkisi azalır ama dünya eskisi gibi olmaz. Sarılıp öpme karşı tarafın iznine tabi olur, yani kafadan kimseyi öpemezsin önce izin alman gerekir.
Printable View
ben de bu konuda bir kelam edebilirim.
bu dönüş herkesin malumu; göstere göstere geldi
eğer dönüş ise ne bir korku ne kaos vardı. sanki yükselişe hazırladı ve yükseltti.
beni işkillendiren de bu oluyor. neden böyle yaptı.?
Tüm dünyada ekonomi stop etmiş.
Sokağa çıkma yasakları mevcut.
Eldiven ve maskesiz bakkala çıkamıyoruz
Azcik borsa yesillenince hemen coşmaya başlamışsıniz...
Kafayı bir tür çalıştırıp içinde bulunduğumuz durumu hatirlsmana rağmen hala uçuk hedefler için longluyorsan maalesef gidişatın iyi değildir...
BBHT global paranın görüşlerini Apara yerli herifin sesini duyuruyor bence.
Dostum arkadaşların çoğu yazdıklarımı okumadan sallıyor arkamızdan... Dün sabah açılışta vadeli 99300 den açılınca çok bilmiş arkadaşlar gün sonunda 100 de 10 düşüş beklerken, ben dow ana desteği olan 18.000 i göstermişken, fed ve diğer ülkelerin merkez bankaları devasa destek paketlerinden bahsederken, dow yeni dip yaptığı halde vix endeksi hiç çıkmamışken buradan kısa yapmak saçmalık yazdım. Birde üstüne 99300 ve 99600 den uzunladığımı, bist100 desteğini kırmadığı sürece yukarı döneceğimizi yazdım...
Bunu dün ve önceki günlerde yazdım, diğer işi bilen arkadaşlarda yazdı. Burası dip denince hurraaa yukarı gitmiycez.. 4-5 ay yataya bağlayacağız.. Bu süre içinde buradaki çok bilmiş arkadaşları dinleyip yanlış kararlar vermezseniz ve sistemli hareket ederseniz sermayeyi bayağı bi güçlendirirsiniz...
İnsanlar evden çalışırken borsayı daha yakın takip eder.