Marketteb Kemalpaşa tatlısı veya şekerpare alıp 10 dakikada yapılır. Üzerine ceviz kırığı veya hindistan ceviz konulabilir.
TV'de adam reklam yapıyor 60 yıldır bu işin içindeyiz diye.
Printable View
Marketteb Kemalpaşa tatlısı veya şekerpare alıp 10 dakikada yapılır. Üzerine ceviz kırığı veya hindistan ceviz konulabilir.
TV'de adam reklam yapıyor 60 yıldır bu işin içindeyiz diye.
Senin soru siyahın içinde hiç beyaz yok mu gibi olmuş. Her insan gibi o da hayal kuruyordur beş dakika sonra neden olmayacağını da buluyordur.
Leonardo da Vinci, olup olmayacağını denediği için hayallerinin ne olduğuna dair fikrimiz var.
https://i.hizliresim.com/gpf9uiy.jpg
Diyelim ben bir hayal kuruyorum, sonra olmayacağına dair düşünceler geliyor sonra vaz geçiyorum.
Bazı insanlar neden olmayacağını bulamıyor hayal perest deniyor. Bir de bazıları hayallerini başkalarına söylüyor, onlar nasıl olmayacak bahanelirini bir şekilde eliyor ya da imkanları olduğu için o bahaneler sorun olmuyor.
Diyelim komşuna riskli bir hisse söyledin, adamın tüm şirketi alacak kapasitesi var ise ona riskler komik geliyordur.
KAP: ANSGR [ISGYO ] ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ Pay Alım Satım Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1021302
Dosyalar:
15.04.2022 tarihinde İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 13,01-13,09 TL fiyat aralığından 153.275 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Şirketimizce gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız %4,62 olmuştur.
İşlem detaylarına ilişkin bilgiler aşağıda verilmektedir.
Holywood filmerinde, senarist, yapımcı, oyuncu vs onlarca kişi en sonda belirtiliyor.
Genelde iyi senaryo önemli oluyor.
Tivibuda sinema kanallarında arada spot yayın oluyor, bir tanesi çok dikkatimi çekmişti.
"İyi bir yönetmen, iyi bir senaryo ile bir başyapıt üretebilir. Fakat kötü bir senaryo ile çok iyi bir yönetmen bile iyi bir film yapamaz." - Akira Kurosawa
Geçen aylarda da bir Fransız filmi vardı, konusu bir kitabın yazarıydı. Bir başka filmde de kitabıın yazarı başkasından almış vs. Çok örnek var.
Geçen bir film için neden bu senaryo şimdiye kadar fimleştirilmedi dediler, yazar senaryosuna sadık kalınmasını istemiş eski teknoloji ile mümkün olamamış.
Reklam dönüyor, "oldu canım sen söyle sahibinden.com'a yapsınlar" diyor.
İnanıyorum ama ispatlayamam şeklinde bir düşüncem var.
Bana göre fırsatlar insanın ayağına gelir hatta ağzına servis edilir, insan bunu teper, sonra da kaçan fırsata yıllarca üzülür.
Bunun devamı olarak, asla fırsat kaçmaz inat ile başka bir fırsat getirilir,
Bundan sonrasından emin değilim, gerekirse zorla midesine enjekte edilir.
Ben pek hayır diyemeyen biri olduğumdan öyle fırsat filan kaçmadı, mideme inen şeyler tekrar geri alındı. Mantıken daha iyisi sonra verilmesi gerektiğine de inanıyorum.
bir short enayisi olarak haftalardir moral yok haliyle..yeni hafta da zalımın zulmü devam..iyi hafta sonlari herkese..