Bence yanlış yere bakıyorsun.
Gezilecek yerde gezenleri görürsün, lüks semtlerde tabi ki lüks arabaları evleri.
Eğer fakirlik arıyorsan onu da kolayca görebilirsin.
Enteresan yorum olmuş.
Printable View
Ek 29248
Bu gpt olayı bazı meslek gruplarını bitirebilir. Şu anki hali bile çok iyi seneye çıkacak Gpt 4ün 3 e göre büyüklüğünün fotosu bu.
neler olacağını kestirmek zor ama belki google ı bile götürebilecek bir puroce bu.
Bazen böyle olur gibi
https://i.hizliresim.com/5w78ogp.png
viop +0,28% pozitif başladı
usd/try 18,69 tl
eur/try 19,9 tl
gramaltın 1084 tl
[emoji16][emoji16][emoji16] doğrulamak adına afedersiniz söylemek zorundayım ama ben yardım ettiğimden dolayı sanirim fukaralari daha çok görüyorum etrafta.. görmek isteyene doğru tespit. Lütfen kazanan arkadaşlar birazı bile olsa sağa sola yardım edin. İt kopuk hacı hoca derneklerine değil. Gerçekten ihtiyacı olan çok var. En basitinden okullarda öğrencilerden ihtiyacı olanlara parkadir, kirtasiyedir falan filan..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Restoranlar, kafeler, oteller gösterge olamaz ki. Hatta hastaneler.
Birincisi bunların çoğunda yabancılar var. Nereye giderseniz gidin. Birleşmiş Milletler gibi.
İkincisi, bütün bu yazdıklarımın kapasitesini toplasanız, ülke nüfusunun %5'i etmez.
Yani bunları sürekli dolu halde görsek bile, geride milyonlarca insan var görmediğimiz, bilmediğimiz..
Refahı, gelişmişliği ölçmenin bir sürü yolu var. Dönerci sırası bunlardan biri değil..
Şortlar longa döndü....
Essek borsası hergün yükseliyor diye, Hacivat sakallı dar pantolonlu oğlanlar Mercedese biniyor diye donercilerin önünde kuyruk var diye ülkeyi süper güç sanan bir güruh ile karşı karşıyayız. Allah'ım sen aklımızı koru, paramızı gelecegimizi çaldılar az kalan aklımıza da göz koydular.