*boe/carney, "kriptoparaların gelecekte finansal sistemi dönüştürmeleri mümkün"
*boe/carney, "kripto paralara yatırım yapan insan neslinin finansal kriz hafızası yok"
Printable View
*boe/carney, "kriptoparaların gelecekte finansal sistemi dönüştürmeleri mümkün"
*boe/carney, "kripto paralara yatırım yapan insan neslinin finansal kriz hafızası yok"
*boe/carney "kripto paraların denetim, düzenlemesi, eğer bu yönde istek olur ise yapılabilir"
*boe/carney, "kriptoparaların denetim, düzenlemesinin başlangıçta bir dizi ulusaml adımlarla olacağını düşünüyorum"
*abd/trump, "abd neredeyse her ülke ile ticarette milyarlarca dolar kaybederken, ticaret savayları iyi ve kazanması kolay"
*abd/trump, "örneğin bir ülke ile ticarette 100 milyar açık veriyorsunuz ve onlar açgözlülük ediyor, artık ticaret yapmayız, büyük kazanırız. Bu çok basit"
*eurogroup/centeno, "yunanistan, yeni kredi diliminin serbest bırakılması için gerekli tüm kriterleri yerine getirdi"
*boe/carney, "kriptoparaların arkasındaki teknolojinin para ödeme, gönderme maliyetleri üzerinde aşağı baskı yaratmasını bekliyoruz"
*boe/carney, "kriptoparalar düzenlenmiş, denetlenen bir ortama getirildiklerinde bazıları büyüyecek, birçoğu ise havlu atacak"
*vda: Almanya'da şubat'ta yeni otomobil kayıtları %7,0 artışla 261 bin 700 oldu
*tcmb: Finans dışı firma net döviz pozisyonu aralık'ta 212,6 milyar dolar açık verdi(önceki -214,0mlr)