Tte 4.55 yapmis
Printable View
Tte 4.55 yapmis
Dow un hiç günlük artı 5 ini grafiğe baktım göremedim belkide +5 ihazmediyotdur kötü birşey yoktur
altın fonları için bist madencilik endeksine mi bakılıyor, link atabilir misiniz tam bulamadım
Şant Manukyan'ın sabah gelen mailinden
"Günaydın, bugün süper "süper salı". TSI 15:00'te yapılacak olan G7 finans bakanları ve mb başkanları tele konferansından ne çıkacağı kritik olacak. Reuters'ın gördüğü taslakta koordineli bir faiz indirimi veya kamu harcaması olmadığı ifade ediliyor. Açıklanan metinde (bugün veya Çarşamba açıklanacak) bu detayları görmezsek son derece negatif olacaktır.**Dün gelen adımlar S&P'yi kritik 3050 seviyesinin (ve 200 günlüğün) üstüne atmış olsa da bir satış dalgası daha beklemeye devam ediyorum. Bu beklentimin değişmesi için bono tarafında da net bir satış görmemiz gerekiyor.*Ardından yıl içinde 3500'e doğru bir yükseliş başlayacaktır."
Tarih 22 Ocak 2008
ABD Merkez Bankası FED
Dünya çapında borsa satışlarını durdurmak için planlı toplantı yokken acil faiz indirimi yaptı
7 Ay sonra 2008 Krizi patlak verdi!
Tarih: 3 Mart 2020
12 Yıl sonra ilk kez FED acil 1 faiz indirimi yaptı...
Henüz kesin birşey yok. Ne olacağını göreceğiz. Ancak
FED’in acil faiz indirimi ve borsanın bunu satışla karşılaması hiç hayra alamet değil
Zaten 10 yıllardır ciddi sorunlu olan dünya parasal sistemi bakalım bu virüsü kaldırabilecek mi?
Sonun başlangıcını yaşıyor olabiliriz
https://twitter.com/_ErkanOz/status/1234922545163505664