olay kur farkı değil..
alınan farkın bir işe yarayıp yaramayacağı. :yes:
dovize endeksli
enflasyona endeksli
ona garanti buna garanti..
tl fışkırıyor, volkan gibi.
zamanı gelince tarihi makasın/spread görüleceğini düşünüyorum..
Printable View
olay kur farkı değil..
alınan farkın bir işe yarayıp yaramayacağı. :yes:
dovize endeksli
enflasyona endeksli
ona garanti buna garanti..
tl fışkırıyor, volkan gibi.
zamanı gelince tarihi makasın/spread görüleceğini düşünüyorum..
devil is in the details .!!!
İmza:Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Şöyle düşünün kur artmazsa yıllık dolar bazlı %19 faiz mi alacaksınız. Dünya üzerinde bu şekilde bir faiz oranı yok. Dolayısıyla olma ihtimalide yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yada
bukadar para hisselere, şuna buna bağlanmışken ihracatçılara neden salça olunuyor ?
palyatif çözümler..
düşmez mi düşer, mevcut kredilileri boğarlar, ya hızlıca yada zamana yayarak. aralıkta olan oydu.
tl enflasyonu tavanı kazırken..
kuru sabit tut, haziran/temmuz gelir, e işte doviz bazlı pahalıyız, turist sıkıntı oldu muhabbeti başlar..
2 gün evvel, kur artık ihracata destek olmuyor diye sızlanıyordu biri.
Mart'in ilk 2 haftasi TR'deydim. Pek alisveris yapmadigim icin kendim pek gözlemleyemedim, ancak ailem ve cevremden duydum durumlari tabii. Yazilanlardan da görüyorum.
Ancak hava alaninda kedilere mama veren kafedeki cocuga birakmak icin migrostan 1,5 kiloluk kedi mamasi aldim 60 TL ye (normal 75 TL, indirimdeydi). Dün migroskoptan ayni mamaya baktim 118 TL olmus fiyati (3 hafta icinde %57 zamcik gelmis).
Bu fiyatlarin enflasyonla falan bir ilgisi yok artik.
Birileri cok pis para kaldiriyor ülkede.
Ondan sonra yok gözlerime bak, yok kimseyi magdur ettirmeyiz yok da cak/cuk(cik. Yiyen de var nasil olsa.
90'larin enflasyonunu öpüp de basimiza koyalim. Yaninda cücük kaliyor.