Daha ne kadar düşecek ?
Printable View
Daha ne kadar düşecek ?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/943164
Bist 50 endeksine dahil oluyor Bakalım faydası olacak mı
Çıkarıldığında aşırı tepki vermişti alınırken de aynı tepkiyi inşallah gösterir olumlu anlamda
19-20 aralıgında cıddı alici olurum gecen sene 6 aylık ceyreksel bazlı karı 15 milyon 2021/3 karı ise 132 milyon 2021/6 aylık bılanco sunu sabırsızlıkla bekliyor olacağım altı aylık bılanco da 132 milyon ustu kar benim ıcın guzel bır trend baslangıcı olur İngiliz firma ile yapılan anlasma elektrikli batarya kutularının hafıfletılmesı konusunu onemsıyorum ınsaat kompozıt alanında abd deki alt yapı yatırımlarında olası ciro artısını takip etmek lazım
PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17 yi görürse ki pek sanmıyorum, tekrar aranıza dönerim
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik olarak üç aşağı beş yukarı buralarda bir yerlerde yani 19.00-20.00 TL aralığında dengelenmesi gerekir diye düşünüyorum. Yok durmayıp daha aşağı gitmeye niyetlenirse 16'lı rakamların gündeme gelme ihtimali olabilir. Temel olarak ise halen bir tık pahalı gibi geliyor bana.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Abd 100 milyon dolara aldığı fabrikalar 35 milyondan islem görüyor sasayla karışırdınız sanırım
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın arkadaşlar,
NoorCM aracı kurum ile ilgili bilginiz var mı
Tavsiye eder misiniz
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.