Şirket yeni yatırımla ilgili inşaata henüz başlamamış. Güya 2022 yılı sonuna kadar bitireceklerdi.
Printable View
En son Mayıs ayında yatırımla ilgili "yatırım teşvik belgesi" alınmasıyla ilgili kap haberi vardı.
O günden beridir bu konuda kap haberi yayınlanmadı.
Ben de bazı şeyler sormuştum geçmiş günlerde ama açılanacak bir şey olursa kap da görürsünüz mealinde bir cevap almıştım.
İnşaata başlanmamasıyla ilgili bilgiyi yatırımcı ilişkilerinden mi öğrendiniz.
Yatırımcı ilişkilerini cuma günü aradım kap açıklaması yapacağız dediler.. Google haritadan baktım yeni bina vs görünmüyordu bugün tekrar aradım şunu sordum :yeni yatırım mevcut bina içerisinde mi yapılacak yoksa yeni binamı yapılacak cevap yeni bina yapılacak Ama henüz bina yapılmadı dedi.. Teli kapatıp hemen sattım hisseleri..
Kap açıklaması ile duyurulması gereken bir konuyu telefonda söylemeleri mevzuat gereği de doğru değil. İçerden haber alma veya vermedir. Kap açıklaması yapacağız deyip soranlara verilmesi de ilginç geldi.
Borsada ani kararlar hep pisman etmistir. Guvenmeye devam.
tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
Çok güzel hareketler bunlar
Bu tip bilgileri telefonda vermezler kardeşim.Yatırım yapma kararı alacaksa KAP tan bildirir.Fabrika açılır ve üretime başlarsa bunu da KAP tan bildirirler.Telefon bilgilerine güvenip adım atmak doğru bir yol görünmüyor.Telefonu kapatıp hemen sattım diyerek yatırımcısını da tedirgin edip tereddütte bırakan ifadeler kullanmışsın.Burda en doğru yöntem KAP ları takip etmek.
Aynen dediğiniz gibi bana da ilginç geldi.