Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz açıklama yapıyor . (Saat 00:03) saatte bir anormallik yok mu..?
Alıntı: Originally Posted by guneysu saatte bir anormallik yok mu..? İstanbul’da sayımın durdurulması üzerine bu saatte açıklama yapmak istemiş
Alıntı: Originally Posted by MedwiG İstanbul’da sayımın durdurulması üzerine bu saatte açıklama yapmak istemiş benim laptop 23,12 gösteriyor da saati.. :kahkah: o yüzden şeyetmiştim. gabahat benim laptopta.:vk:
Alıntı: Originally Posted by guneysu benim laptop 23,12 gösteriyor da saati.. :kahkah: o yüzden şeyetmiştim. gabahat benim laptopta.:vk: :he: :he: :he:
Alıntı: Originally Posted by guneysu benim laptop 23,12 gösteriyor da saati.. :kahkah: namaz vakitlerine de laptoptan bakıyorsan.. hepsini kaza etmen lazım.. :he:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN namaz vakitlerine de laptoptan bakıyorsan.. hepsini kaza etmen lazım.. :he: Yok o namaz vaktini hep cami avlusunda bekler, o nedenle sorun yoktur!:yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yok o namaz vaktini hep cami avlusunda bekler, o nedenle sorun yoktur!:yes: içeri bile girmem, erken çıkan olur diye.. :kahkah:
tehran saatine geçince düzeldi her şey..:yes: