yengem sivrihisardan .hanımın yengesi daha doğrusu...
iş icabı mutlaka konuşmuşuzdur.. :) çi böreğini kaçırmam dostum .iyi haftasonları dilerim.çocuklar risk oynayalım diyorlar görüşürüz..
y.t.d.
Printable View
dow toparlanıyor bu arada...
Dow yılbaşından beri 8 aydır ayı piyasasında, haftada 5 gün varsa 2 si yeşil 3 ü kırmızı yada 1 i yeşil 4 ü kırmızı gün oluyor.
bizim bist boğa piyasasında olduğu için haftada 5 gün varsa 1 i kırmızı 4 ü yeşil yada 2 si kırmızı 3 ü yeşil gün oluyor.
bir gün bizde ayı piyasasına girersek dow amca gibi oluruz, tam toparlıyor derken bi daha zopalarlar :he:
haa bu arada sonsuza dek dow ayı piyasasında olmaz, bi yerden dönücektir mutlaka ama henüz dönüş emaresi yok,,, şır şır devam
öleceğini bilirsen mutlu ve huzurlu yaşarsın. ... hella sis farları eşliğinde...
ameriganya borsasındansa macera dolu avrüpa. adidasa bak mesela ne fiyata geldi.
Ayhan başkanım bu konuyu Bear bull dostum daha iyi bilir ....ben sivrihisarlı yenge bamya çorbası yapmışdı...hanımın amcasıda "damat !.. bu çorbayı yengen manav olduğun için yapıyorsa bulursun ama ilk geldiğin için yapıyorsa bir daha kokusunu bile bulamazsın demişdi."
henüz 2. ziyaret nasip olmadı.sonucu size söylerim gidersem :)
y.t.d.
Dow un şoförü kamyondan aşa atladı gördünüz mü