Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Okt nin enaz 33 yapmasi lazim Beklentiniz düne göre 1 puan düşmüş üstadım dün 34 bekliyordunuz :)
OKT için dünkü fiyatı yazarsanız değişme varmı anlayabilirim saati geldiğinde
Alıntı: Originally Posted by Webster Vk6 21.97 Vk11 32.88 vk11 aylık ortalaması kaça denk geliyor
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yeni çıktı fırından sıcak sıcak OKT 0'023044 Alıntı: Originally Posted by Webster Bugunden sonra o is bende 😃😃😃 Alıntı: Originally Posted by myfinans OKT için dünkü fiyatı yazarsanız değişme varmı anlayabilirim saati geldiğinde Sn.Webster'daydı o iş ama :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Sn.Webster'daydı o iş ama :) Ustad bu nasil gm lik Ben oryantasyon surecindeyim Bu ozel sektorun.... Ilk gunden adamin tepesine biniyorlar...😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by admustafa Beklentiniz düne göre 1 puan düşmüş üstadım dün 34 bekliyordunuz :) Gm lik boyle birsey iste Gozunuzden de kacmiyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad bu nasil gm lik Ben oryantasyon surecindeyim Bu ozel sektorun.... Ilk gunden adamin tepesine biniyorlar...😃😃😃 Ben oryantasyondayım diye bahane mi olur. Birşeyi yapacağım dediyseniz o iş sizden beklenir :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Ben oryantasyondayım diye bahane mi olur. Birşeyi yapacağım dediyseniz o iş sizden beklenir :) Ustad tamam bu sonraya kalsin Suan heyecan dorukta Vk11 den ciktik ucmus Okt ne olacak acaba Vardiyaci ustadim oralardamisiniz