hiç bekleme.al hemen buradan.
hatta bankadan kredi çek...
Printable View
Sen de bu şans oldukça bu bankalar gitmez sayın laguna :oleyo:
Bugün gerçekten şaka gibiydi, düşmeyen endeks, düşmeyen bankalarda akbankın neredeyse 30 mn lot satılıp -1 düşmesi...
Tabi benim bankalara bakış açım dün itibariyle tamamen değişti, değişti dediğim belirsizlik anlamında, yön aşağı diyemem, ama yukarı için de gelmemeleri gereken seviyelere geldiler...
Banka taşıyor olsaydım dün kesinlikle stoplamış olurdum...
Stop seviyeme tekrar geldiğinde tekrar alırdım...
Koç abey ne dediğini ne yaptığını kendinde bilmiyon vallahi bu şekilde senin bin kez batmış olman lazım yav bir kerede yön tahminin tutsun be abey hala yine çok bilmiş kendinden emin şekilde yorumlar yapıyorsun ben senin çok yaşlı birisi olduğuna bile inanamıyorum ya bırak abey burası vop topiği senin yönteminle burda yeniler para yetiştiremez alma insanların ahını
bir kaç adam bu forumda.
sadece bana yazarlar.
bir dertleri var ama nedir bilmiyorum.
özel tutulmuş adamlar sanki.
Eğer bugün ki akbank satışı korkutma oyunuysa tahta uçacak demektir. Göstere göstere tek kurumdan yapılan satış ürkütücüde olsa dediğiniz gibi o satışa sadece yüzde 1 düşmesi ve kapanışı da 5,90 trendinde yapması sanki daha bi albenili oldu. Hisseler dipten zıplamadan önce son bi geri adım atarlar. Akbank geri adım attıyla hep beraber zıplatmak lazım. Ytd
Ve dikkat ettiyseniz 5.90 trend altına kırılma olduğunda hacim azaldı ve günlükteki bollinger bandı olan 5.87 ye sessiz dokundu. Sonra gitti 5.90 üstüne geri döndü. Tam sinsi spek oyunu gibiydi.