Sanırsın Ruslar Artvine girdi. Böyle güzel tepiyorlar hemen
Printable View
Sanırsın Ruslar Artvine girdi. Böyle güzel tepiyorlar hemen
vatandaş tedbirleri kaldıralı 1 ay oldu zaten
Ayrıca 3 çeşit aşı mevcut, olmayan kendini korusun, korumuyorsa da kaderine razı olsun.
Artık devletin vatandaşını koruma yükümlülüğü yok, aşıyı getirmiş, dayakla zorla aşı yapma durumu da yok, aşısızlar yüzünden milletin cezalandırılmasına da gerek yok.
Kalksın tüm tedbirler...
Bizim ligi hala seyreden var mı ?
Hem de para vererek !!!
140 milyon $ veren keriz varsa, hemen ihaleyi versinler.
Bırakın artık her gün şu kadar kişi hastalandı, şu kadar kişi iyileşti yayınlarını.
Kimse kanserden, aidsten, gripten yada kovidden, her gün kaç kişinin öldüğünü merak etmiyor.
Meraklısı araştırır bulur.
ABD maskeyi, İngiltere hastalarda bile karantinayı kaldırıyor.
İskandinavlar zaten pandemiyi bitirdi.
Rakamlar atma zaten.Ölen yada hastalanın kaç kişi olduğunu TANRI bilir.
Yalan üzerine olan düzen varken inanan kim?
Yaz aylarında toparlanacakmışız yahu.
Niye bu duruma geldik ne olduda böyle dedilerki?
Abd faiz artışları başlayınca nasıl olacakmış?toparlanma.
Ben 2002 den beri hep geriye gittiğimize şahidim.
Seçimde yaklaştı tahminim adımlar onu kurtarmaya yönelik.
Birde ruslar ukraynaya girerse mokoko olur ortalık bahanede hazır.
Millet kiziyor ama ben daha asi olmadim izmut.
Abime, kuzenlerime, butun tanidiklarimiza bulasti. Ha hepsi de asi olmustu. Bizim ev hanesinden kimseye bulasmadi. Kocakari yaglarinin faydasi olmus olabilir :)
Niye olmadin diyorsan... Daha asi cikmamisken arabanin ruhsatini yaptirmam gerekiyordu. Bir salonda 300 tane hindi pako ile 3 saat kaldim. O zaman bulasmadiysa artik, ne zaman bulasacak.
ukrayna da sular surulmadı henüz..bu seferde diğer taraf rusya ya diklenmeye başladı.
bir süre daha devam edecek anlaşılan bu inatçı keçi toslaşmaları
katılmıyorum..
devlet her alanda vatandaşını korumak zorundadır.. aşısız olanlara yeterli ve güçlü yaptırımlar yapılmadı/ özellik oy korkusu ile..
bir tane hasta insanın bir topluluğa girip kaç kişiye hastalık bulaştırabileceği konusunu bir araştımak gerekir.
boşuna artmıyor ölümler ve günlkü hasta sayıları..o da sağlık bakanlığı rakamları ile ..ne kadar güvenilebilir bilemem