Evet bugünde Allah belanı versin. Her gün olduğu gibi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Evet bugünde Allah belanı versin. Her gün olduğu gibi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün de 1 milyon lot BGC satışı var, yabancıda lot kaldı mı acaba?.
Maliyetleri ne kadar ki de bu fiyattan satıyorlar anlamıyorum.
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen sene bu vakitlerde %31 yabancının elindeydi. Şimdi sanırım %3-4 kaldı, o da 5-6 milyon lot ediyor...
Yabancı her zaman kazanır kural bu illa yabancı alımı ile yükselecek diye birşey yok sabır ile bekleyen kaybetmeyecetir diye düşünüyorum çok ky inde dökülmeye başardığı da görülmektedir acı ama bu hisseler sonuna kadar zorlarlar zamanı ve sabrı olmayanların kazanması çok zor
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şuan TL bazında borsada yüzde 50 zarardayım sürekli hisselerde gezmekte de zarar ediyorum maalesef. .bu hisse 3. çeyrekte zarar yazacak biliyorum ama agresif büyüyor kendi yatak markasının çıkardı biliyorsunuz seneye kar yazmaya başlar diye düşünüyorum.. Pazartesi alıp en az 3 yıl satmadan aylık alımlarla biriktirsek iyi bir kar elde edebiliriz diye düşünüyorum. Bu hissede tecrübeli arkadaşların görüşlerini merak ediyorum açıkçası
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fazla tecrübeli değilim ama fiyat olarak en düşük olanlardan biri en fazla doksan küsurları görebilir diye düşünüyorum.
2.70 den alıp 4.50 den veren biri olarak söylüyorum , şirket agresif büyüme kararı aldı söylediğim fiyatta euro kredi çekti , büyüdü de, ama gel görki döviz fırladı karlar kur farkıyla eridi, zarar yazdı ve düştü euro nun aşağı gelmesi dgklb in çılması demek, mesala euro 6 olursa bu da 1.90 olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi