ben de almanlara bayılmıyom ama futbol evrensel bir oyundur :)
Printable View
sonuç memlekete millete hayırlı olsun , sn.erdoğanın 8. zaferine karşın ana muhalefetin 8.hüsranıdır bu yönüyle,
sn.cumhurbaşkanı halkının karşısına çıktı dimdik selamladı referandumdan galibiyet çıkardı bu galibiyet türkiyenindir yedi düvele mesajdır aslında
saat 12 ye geliyor ve kemal beyden bir açıklama bekliyoruz uykumuz geldi yarın işe gideceğiz, sanırım kronik hale gelen itirazların ve komplo teorilerinin istişaresini yapıyorlardır, yaptıkları en iyi şey bu ancak memlekete verdikleri henüz hiçbirşey yok
iyi geceler
not: yeni bir başlık açılabilir aslında, referandum sonrası türkiye uygun bir başlık olabilir
Allah aşkına şu yazdiginizin bir bakın..
Nereden biliyorsun değişip değişmeyeceğini ? Hileye karşı bir önlem o vardı bu ortadan kalkti.. %1 bile ihtimalle bu hile durumu mumkun mu size göre değil ama mumkun.. Ha %1 bile mümkün değilse neden kanunda zarfların mühürlenmesi zorunlu olmuş? Herhal YSK reklami için bu uygulama gelmedi.. Sonradan değişen YSK kararında bile "dışarıdan o getirildiği ispatlanmadigi " gibi bir söz kullaniyor.. yani bunu mumkun goruyor.. konu açık net.. Muhur kanunda açıkça kullanılmasını zorunlu kılmıştır. YSK genelge ile bunu böyle uygulayacağım demiş sonra bundan bir itirazla vazgeçmiş.. hemde oylama bitmeye az bir zaman kala.. Bu mühür niye yapıldı hileye karşı önlem için ve bu YSK bizim referanduma şaibe düşürdü.
bakın ben bugün oy kullandım
kağıdın mühürlü olduğunu tesadüfen arkasını çevirince gördüm
somut örnek 10 kişilik oy sandığı var
ful 10 hayır çıkıyor
bir son dakka gelişmesi bu zarflar mühürsüz müş
seçim iptal mi hileli mi
10 kişi oy kullanarak görevini yapmış ne suçları var
usule yönelik yapılan hata esası değişirmiyor
hadi bir adım ileri gittik seçimi iptal ettik orada
bu 10 kişi yine hayır diyecek
ee değişen ne olacak
Bu arada forum yönetimine teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum
böyle bir başlığa izin verdikleri ve seçim sonrası kitlenen topiği tekrar açtıkları için
YSK kanuna uyacak ve yenileyecek oradaki seçimi.. sizin örneğinizi genişletelim.. guneydoguda doğuda bir yerde 2500 oy kullanılmış 1500 vatandaş evet 1000 vatandaş hayır vermiş , oralar sığ yerler, %1 ihtimalle YSK'nin dediği gibi " dışarıdan getirildiği ispat edilmediği..." Varsayımla dışarıdan oradan buradan mühürsüz evet oylarıyla değiştirilip 1900 evet 600 hayir çıkarsa bunu vatandaş tespit edebilir mı? Edemez.. şimdi orada chpli var mhplk var hdplk var diyeceksiniz ama %1 ihtimalle bu durum mümkün mu mümkün.. sen seçime gölge düşüremezsin..
Yahu bir kişi cikipta YSK hata yaptı dese nasıl olur? Basicaksin kardeşim o mühüru..
yüzde bir çok yüksek bir ihtimal yüzde bir milyar ihtimal bile yok
tüm seçim müşahitlerinin parti farkı olmaksızın aynı anda uyuması artı devlet görevlilerinin de uyuması gerekiyor
bu imkansız
hele öyle 500.000 gibi bir rakamla hile yapılması imkansız ötesi bir şey