Satacagim fiyat belli sahna. 1 seneyi de goze aldim dedim. Havacilarda somut veriler beklenecek testereler bittikten sonra.
Printable View
TAVcilardan galinse ile mrtk navavt oldu dun %10'u yeyince anlasilan. 1 senemiz gitti dedikce ben saka yaptigimi zannediyorlardi.
mrtk yine de sirtlanlik yapiyor ama pek isiramamis herhalde.
galinse abi iyi misin? 100 yasina geldim nezle olmadim deyip de seye kurban gitmek olmaz simdi. Dikkat et, arada check-in yap topige.
o kadar yumuşatmaya gerek yok bence sonuçta hakaret etmiyoruz.
Ne yani hırsızı görünce hırsız demeyelim mi. Paraları çalanlara demeyecek miyiz
Teröristi görünce terörist demeyelim mi. Fetöye pkkya terörist demeyecek miyiz.
kendileri sürekli taraf tut diye baskı yapmıyor mu. Her şeyin zamanı yaklaşıyor.
Tarafım ATATÜRK tarafıdır.
Yarın mevduat dönüşüm var. parayı neye bağlıyacam kararsız kaldım. dolar yukarı yaptı borsa 92 lere geldi mevduat çöp. altın yükseldi. çık çıkabilirsen işin içinden.?
Bankalarda küçük yatırımcı çok değil, bankalara para girişi lazım. Diğer senetler az az toplandı, %1 düşüş çok şeyi bozar, %2 yükseliş çok şeyi değiştirir, ilk şablonda 98 bin endeks hala geçerli. Bankaları görünürde pozitif etkileyecek bir vaka yok.. Yinede bankaların palası bir şey bekliyor artık bu net.
Aranızda hiç robotla işlem yapan oldumu yada yapan var mı şuan
senet taşıyanlar için trend ortasında gösterilen endeks grafikleri var, ya yukarı dönmeli yada trend altına gelmeli. ama farklı bir grafik gördüm, senet taşıyanlar için birazdan paylaşırım. bende senet olmadığı için ve olmayacağı için tarafsız gözle izliyorum. sadece izlenmesi gereken yabancı giriyor mu çıkıyor mu, endeksi kim alıyor, katar mı alıyor, varlık fonu mu alıyor, bunlar izlenmeli.