Hukukçu, gukukçu, sosyolog zaten var, müyendis desen şeyini sallasan 3-5 tanesine çarpar, forumun en önemli eksikliği tarihçiymiş meğer arkadaşlar.:dvr:
Printable View
Hukukçu, gukukçu, sosyolog zaten var, müyendis desen şeyini sallasan 3-5 tanesine çarpar, forumun en önemli eksikliği tarihçiymiş meğer arkadaşlar.:dvr:
Bizim sonradan gelip öğrendiğimiz tabiki çoğu devşirme denizcilik ve Akdeniz kalyonları ilen Atlantige açılsak, ilk büyük dalgada o geminin seren direği götümüze girerdi.:he:
Anaaa... Ic Egenin bağrındaki yörük deliganlısı okyanus denizciligine soyundu, bu işin sonu hayırlı değil.:he:
Ben, bir çakmaklı eyleme girişmeye gider.:yes:
Sn Reha abi, sen yonetimle yakin iliski icsrsindesin ozellikle bizansli laz la seni kirmaz diye dusunuyorum. Bi zahmet kulagina fisildiyiver G.Ahmed abiyle B.Yasar abiye ozgurluk verilsin. Dunyada kalp kirmaya degmez yahu.:wave:
Ohaaa... Yakın ilişki ney, efendim?:notr:
Sn. Güneysuya, Potamya kökenli Bizanslı laz dediğinizi, sakın görmesin!:yes:
Yöneticilerin hiç birini sevmem, onlar da benden zaten hiç hazzetmezler.:28:
Bahsettiğiniz ikinci ismin foruma girmesinde herhangi mani yok, ilk isim ise galiba bir müddet sonra girebilir.:ok:
Tesekkurler uyarin icin, ben aslinda sn yoneticimiz demek istemistim. Onun normal uye oldugu zamanlardan sanaldan tanirim. O vakitler kasip di. Arada bir uyduruktan cadirla yaylalara yaz tatillerine giderdi. Merak etdim simdi onun da dili tutiliyomi?:notr:
Bugünkü Merkez Bankası PPK toplantısında pas geçmek için ideal bir gün bence.
Amaç doları düşürmek ise; hazır kurlar gevşemişken faizi sabit bırakırdım. Piyasa faiz indirimi beklerken ters köşe yapar doların daha da düşmesini sağlardım.
Ben olsam böyle yapardım. Bakalım ne karar çıkacak.
Burada sorayım istedim 5 TL satılan gübre ile 100 TL satılan arasında bir fark var mı dır merak ediyorum .
Diğerleri hayvansal değil galiba o yüzden mi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi